Emilia Ghinescu deschide cutiile cu amintiri. Mama și bunica sa, alături de ea, în platoul La Măruță

Autor: Diana Oprea
Data: 24 Noiembrie 2022

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Și-a dorit încă din copilărie să devină cântăreață, iar acum se bucură de concerte atât în țară, cât și în străinătate. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, vedeta a avut parte de mai multe surprize. 

La 44 de ani, Emilia Ghinescu este o mamă împlinită, cu trei copii, și o cântăreață foarte iubită de public. În emisiunea La Măruță, Emilia a deschis cutia cu amintiri, fiind foarte emoționată. Ea a povestit de băiatul și fetele ei, care îi aduc cea mai mare bucurie în viață. Anastasia are 6 ani, Erica - 16 ani, iar Andrei 24 de ani. 

Cântăreața și-a amintit de copilăria ei, petrecută în casa bunicilor, care au crescut-o până a plecat la școală. Bunica, mama și sora sa au venit în platou și au povestit lucruri mai puțin cunoscute de fanii artistei. 

Emilia Ghinescu a dat detalii despre o perioadă mai tristă din copilăria sa, când tatăl vitreg o bătea. Mama ei a acceptat ulterior ca bunicii să o înfieze. (află detalii din materialul video )

„Amândouă am avut o copilărie destul de urâtă și fără să ne bucurăm de concedii. Când eram la bunica la țară era cel mai frumos”, a spus interpreta despre ea și sora ei. 

Sora Emiliei Ghinescu este de profesie biolog. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram Ghinescu Emilia Official

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies