Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! este astăzi, de la ora 21:30. Telespectatorii decid marele câștigător

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! este astăzi, de la ora 21:30. Telespectatorii decid marele câștigător

În această seară, de la ora 21:30, în direct din România, celebritățile vor păși pentru ultima oară în cel mai intens reality show al momentului – Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei trei finaliști au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge până aici. Însă, diseară, puterea este a celor de acasă: ei vor desemna ce vedetă merită titlul de Rege sau Regină a Junglei. 

Timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci. Au mâncat preparate culinare greu de privit. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Totul pentru a demonstra cât de puternici sunt. Anisia Gafton, Giani Kiriță și Sali Levent sunt cei trei finaliști care încearcă astăzi să pună mâna pe marele premiu. ”Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, spune Cabral. 

Fanii show-ului pot câștiga o vacanță de 2 persoane în Republica Dominicană! 

În această seară, cei de acasă vor avea șansa să interacționeze cu celebritățile lor favorite. Pe parcursul finalei, telespectatorii vor putea adresa întrebări pe rețelele sociale, iar cele mai interesante vor fi adresate în direct. În plus, fanii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! au ocazia să să ajungă în țara în care s-a filmat cel mai intens experiment TV al momentului. Pentru a câștiga o vacanță de 2 persoane în Republica Dominicană, dar și un abonament de 1 an la VOYO, trebuie să găsească indiciul de pe ecran și să completeze formularul de concurs de pe www.protv.ro/suntcelebru.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni