În această seară, un concurent părăsește jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În această seară, un concurent părăsește jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După patru săptămâni în care s-au luptat cu foamea, fobiile, lipsa de confort, dar și cu tensiunile iscate în junglă, provocarea Sunt celebru, scoate-mă de aici! se termină în această seară, într-un mod surprinzător, pentru una dintre celebrități. Show-ul este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Giani Kiriță a pierdut duelul cu Ruxi și este primul nominalizat pentru eliminare. Cele două tabere vor desemena încă doi concurenți care să joace în proba ce decide cine pleacă acasă. „Sincer, eu am crezut că, în ultima clipă, la jocul de eliminare, Tania are demnitate!”, va fi reacția pe care o va avea Giani Kiriță în momentul în care Tania, liderul echipei sale, va rosti numele celebrității pe care alege să o protejeze. Plecarea celor trei spre joc va fi extrem de emoționantă pentru AMI: „Când îi văd pe toți trei plecând la jocul de eliminare simt că pleacă o parte din mine!”, va spune aceasta. 

Cu gândul că s-ar putea să fie ultimele momente în tabără și să piardă jocul, unul dintre concurenți va simți nevoia să-și ia rămas bun de la colegi, chiar dacă soarta în acest show nu a fost decisă încă: „A fost o lună foarte faină, presărată cu de toate, cu amintiri foarte faine și vreau vă mulțumesc tuturor pentru tot, să îmi cer iertare dacă v-am greșit cu ceva, indiferent de persoană. Vă multumesc pentru momentele minunate petrecute împreună. Sper să mă întorc, dacă nu, ne vedem acasă! Să câștige cel mai bun!”.

Lupta pentru a rămâne în cel mai intens reality show al momentului va fi dură, iar cele trei celebrități nominalizate să plece acasă vor da tot ce au mai bun într-un joc de viteză și îndemânare. 

Cine este vedeta pentru care acest experiment se oprește, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici! Show-ul este disponibil în avans pe VOYO. 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni