Mara Bănică a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce își propune jurnalista

Data: 12 August 2022

Mara Bănică a spus „Da” provocării „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cum se pregătește vedeta pentru experiența unică din Republica Dominicană?

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a inspitat profesionalism și implicare, cucerind astfel inimile românilor. 

Ambiția și perseverența de care a dat dovadă i-a adus un real succes, iar acum urmează să o vedem și într-o formulă mai puțin obișnuită. Mara Bănică nu refuză, astfel, experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iubita emisiune marca PRO TV din Republica Dominicană.

Întrebată ce își propune pentru îndrăgitul show de divertisment, Mara Bănică a dezvăluit că are în plan să scape de cele 20 de kilograme acumulate după sarcină.

Vedeta mărturisește că nu mai poate urma diete de slăbire, singura șansă fiind chiar problele emisiunii din Dominicană.

„Am primit-o cu mare bucurie pentru că mai am 20 de kilograme de dat jos după sarcină. E șansa mea! E singura cură de slăbire plătită din lume. Nu pot să țin dietă, nu mai pot.

Nu o să îmi lipsească fardurile, dacă te referi la obiecte. la oameni, evident, familia. Am mai fost plecată, mi-a fost greu, mi-a fost și bine. Nu vreau să mă pronunț cum o să îmi fie, habar n-am. Nu mă văd izbucnind în plâns de dor de acasă pentru că sunt conștientă că am plecat de acasă pentru o perioadă de o săptămână, cinci sau trei sau 10.

Nu aș vrea să spun „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. O să rezist sigur o săptămână, după aceea mai vedem”, ne-a declarat Mara Bănică.
 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Show-ul începe în curând la PRO TV și va fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies