Mara Bănică dezvăluie ce calități o vor ajuta să supraviețuiască cât mai mult timp în jungla Dominicană

Mara Bănică dezvăluie ce calități o vor ajuta să supraviețuiască cât mai mult timp în jungla Dominicană

Mara Bănică este una dintre concurentele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ea a acceptat provocarea junglei și este pregătită să depășească orice obstacol pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, jurnalista ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia ne-a dezvăluit care sunt acele calități care se bazează în concurs, dar și alte aspecte importante referitoare la marea aventură din juglă!

 

Întrebare: În curând vei pleca în Republica Dominicană, cum te simți? Ai emoții?

Mara Bănică: Da, sincer. Până acum, știam că urmează să plec, dar de când am primit data m-au luat emoțiile. Recunosc treaba asta, am emoții rău!

Întrebare: Ți-ai făcut vreun plan înainte de a pleca în competiție?

Mara Bănică: Nu merg cu niciun plan, absolut niciun plan. Bine, mi-aș dori doar să stau mai mult de o săptămână. Să nu mă fac de râs că vin după o săptămână, să fiu cea mai praf. Dar, în rest, nu am niciun plan.

Întrebare: Care sunt calitățile care crezi că te vor ajuta în timpul competiției?

Mara Bănică: Sunt foarte inteligentă! O să fac probele cu mult entuziasm, nu mă tem de multe lucruri. Mă cuprinde adrenalina și mă focusez foarte puternic pe ce am de făcut. Nu cântăresc foarte mult să văd dacă pot face, ci încerc și văd dacă îmi iese.


Întrebare: Cum a reacționat familia ta în momentul în care a aflat că vei pleca în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Mara Bănică: Soțul meu era lângă mine când am primit oferta și l-am întrebat ce să fac. Mi-a spus „Du-te! Este o oportunitate pe care o primești o dată în 10 ani și nu vreau să ai regrete! Dacă tu îți dorești să mergi, mergi!”.

Întrebare: Le poți transmite un mesaj oamenilor de acasă, care te urmăresc și care îți vor fi alături pe parcursul competiției?

Mara Bănică: Să mănânce și pentru mine, să doarmă și pentru mine. Vă mulțumesc!

 

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni