• PRO TV
  • O influenceriță celebră a fost arestată după ce a provocat un scandal monstru în incinta unui hotel

O influenceriță celebră a fost arestată după ce a provocat un scandal monstru în incinta unui hotel

O influenceriță celebră a fost arestată după ce a provocat un scandal monstru în incinta unui hotel

Nikita Dragun, celebru influencer de beauty, a petrecut o noapte în arest după ce s-a plimbat goală la piscina hotelului în care era cazată, iar apoi a aruncat cu apă în fața unui polițist. 

I se spune “Mama Dragun” și este model, artist, youtuber, make-up artist și influencer de succes. Nikita Dragun are peste 9 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, iar aparițiile ei la evenimentele mondene nu trec niciodată neobservate.



S-a născut bărbat, dar în adolescență și-a dat seama că se indentifică cu femeile și a trecut printr-o serie de operații, inclusiv cea de schimbare a sexului. 

Recent, vedeta a ținut prima pagină a tabloidelor după ce a fost arestată în Miami. Oaspeții și angajații de la Goodtime Hotel au susțin că Nikita s-a plimbat goală prin zona piscinei, iar mai târziu a provocat un scandal în camera ei, scrie Page Six

Nikita (26 de ani) a mers la piscină și a început să renunțe treptat la haine și să defileze prin fața clienților și a angajaților. Atunci când personalul a rugat-o să se îmbrace, Nikita și-a aruncat hainele în apă. A fost momentul în care angajații au sunat la poliție. 

Agenții de pază ai hotelului au bătut la ușa lui Dragun, dar aceasta le-a trântit ușa în nas. La scurt timp au ajuns și polițiștii, care au avut parte de același tratament. “Mai vreți?”, le-a spus Nikita după ce a deschis ușa și le-a aruncat cu apă în față. Influencerița a fost arestată și condusă la secția de poliție. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni