• PRO TV
  • O influenceriță din Brazilia a fost asasinată în stil mafiot. Ce au declarat rudele tinerei

O influenceriță din Brazilia a fost asasinată în stil mafiot. Ce au declarat rudele tinerei

O influenceriță din Brazilia a fost asasinată în stil mafiot. Ce au declarat rudele tinerei

Nubia Cristina Braga a avut parte de un sfârșit tragic. Tânăra în vârstă de 23 de ani, influencer celebru în Brazilia, a fost ucisă de o ploaie de gloanțe. Doi bărbați au intrat peste ea în casă și au deschis focul. 

Tânăra care avea peste 60.000 de urmăritori a fost ucisă săptămâna trecută în locuința sa din cartierul Santa Maria din Aracaju, capitala statului Sergipe, pe coasta de nord-est a Braziliei.

Potrivit FoxNews, influencerița ar fi fost împușcată de doi bărbați care au ajuns în zonă pe o motocicletă. Cu câteva ore înainte de a fi ucisă, Braga a postat ultima sa poveste pe Instagram, împărtășind detaliile unei programări la coafor. După ce a ajuns acasă, doi bărbați au intrat în locuință printr-o ușă lăsată deschisă.


După ce au văzut-o pe vedeta de pe rețelele de socializare, bărbații au deschis focul. Presupușii asasini au fugit apoi de la locul faptei, dar nu este clar din rapoarte dacă au furat ceva din locuință. 

Autoritățile au găsit-o pe tânără într-o baltă de sânge. Acum, poliția cere publicului să sune la o linie telefonică pentru a oferi informații care să ajute la prinderea suspecților. 

Mătușa victimei, Cláudia Menezes, a declarat că Braga, "nu a spus niciodată că ar fi fost amenințată". 

Ea a spus că nepoata ei făcea în mod regulat muncă de voluntariat în comunitate și ajuta la organizarea de evenimente pentru Ziua Copilului și Crăciun. 

Prietenii au spus că Braga visa să devină un influencer de renume mondial și să dețină propriul magazin de haine. Ea își folosea profilurile din rețelele de socializare pentru a da sfaturi de modă.

Fotografii: Instagram/ Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni