Paul Diaconescu este pretențios la mâncare, dar a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Data: 13 August 2022
Paul Diaconescu spune că este obișnuit cu experiențele în condiții extreme și este mai mult ca sigur de faptul că s-ar putea descurca în show-ul de divertisment de la PRO TV.

Paul Diaconescu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țară, a spus „Da” provocării din Republica Dominicană. Este pretențios la mâncare și nu știe cum ar putea face față experienței, dar abia așteaptă să își testeze rezistența.

Actorul nu poate anticipa cel mai dificil moment pe care l-ar putea avea de parcurs, dar are încredere maximă în el și este foarte sigur că are toate șansele să reziste până la final. 

„Eu sunt foarte sensibil cu mâncarea. Mănânc doar ce îmi place. Când simt un gust care nu-mi priește sau nu îmi place, imediat mă...Când am văzut emisiunea asta la televizor, am spus că nu aș face așa ceva în viața mea și când m-au invitat am spus da, abia aștept.

Cel mai dificil moment cu siguranță nu îl pot anticipa, dar mă gândesc că nu o să fie simplu când o să îmi fie somn, foame, aceleași condiții extreme cu care ne-am obișnuit în emisiune. Când o să ajung acolo, o să îmi fie greu”, ne-a spus Paul Diaconescu.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

 Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies