• PRO TV
  • Povestea lui Ciprian Enea, primul român care a vizitat toate țările lumii

Povestea lui Ciprian Enea, primul român care a vizitat toate țările lumii

Un român a ajuns la o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Este vorba despre Ciprian Enea, primul român care a vizitat toate cele 197 de țări ale lumii.

Ciprian Enea este consultant în turism și are 48 de ani. El a povestit experiențele inedite pe care le-a trăit în călătoriile sale în platoul emisiunii La Măruță. 

“Sunt în jur de 150 de oameni care au vizitat toate țările lumii. Eu sunt primul român care a făcut treaba asta. (...) Aș fi făcut lucrul acesta cu 10 ani în urmă. L-aș fi terminat probabil acest proiect în 2009-2010, dar atunci s-a născut primul meu băiețel, apoi prima mea fetiță și apoi următorul băiețel, așa că au fost 10 ani pe care am preferat să-i dedic în primul rând familiei mele. Am fost fascinat de copiii mei și de familia mea”, a declarat Ciprian Enea.

Prima țară cu care a început Cristian Enea a fost Ungaria. “În clasa a IV-a am mers la Budapesta. Îi mulțumesc mamei că mi-a însuflat această pasiune pentru călătorii. Descoperisem o țară care nu avea nicio legătură cu România”, a povestit Ciprian.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni