Ruxi întoarce armele împotriva lui Cristi Mitrea: Mi-ar plăcea să-l scot din joc! Avem nevoie să scăpăm de bărbați

Ruxi întoarce armele împotriva lui Cristi Mitrea: Mi-ar plăcea să-l scot din joc! Avem nevoie să scăpăm de bărbați

Săptămâna trecută, cele două tabere ale celebrităților au fost surprinse de vestea că între Ruxi și Cristi Mitrea se înfiripă ceva. Astăzi, de la ora 21:30, în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, creatoare de conținut va face o dezvăluire care va arată adevăratele intenții pe care le are față de luptătorul MMA. 

”Mi-ar plăcea să mă ajute Universul să-l scot din joc pe Cristi! Aș vrea să încerc chestia asta. Poate sunt nebună pentru că asta cred sau că vreau să fac asta. Pur si simplu e un bărbat și avem nevoie să scăpăm de bărbați”, îi va mărturisi Ruxi Anisiei. Presupusa poveste de dragoste dintre cei doi a rămas o necunoscută inclusiv pentru colega ei de echipă: ”Dar ție nu-ți mai place deloc de el sau te obosește? Sau de ce?”, o va întreba Anisia. ”Nu mi-a plăcut niciodată, Anisia. Am făcut caterincă, după am văzut că el s-a schimbat, că a devenit mai calm și am zis să o mai țin, dar eu i-am spus că e gata, gluma nu mai e amuzantă, a plecat și Mara... A ieșit combinația!”, va recunoaște Ruxi. Dacă își va schimba aceasta atitudinea față de sportiv, dar și ce va face pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a-l scoate din competiție, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În această seară, celebritățile vor avea parte de o mega surpriză. Pentru prima dată, cele două tabere se vor lupta într-o probă care le va oferi acces în Dingo Market – supermarketul celebrităților din junglă. În funcție de câte stele adună în timpul jocului, echipa câștigătoare își poate achiziționa mâncare, cafea, dulciuri sau produse de igienă. ”Proba este foarte spectaculoasă, dar cere de la voi foarte multă coordonare!”, le va spune Cabral. Cine va câștiga și cum se vor organiza vedetele la cumpărături vedem în această seară. 

Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni