Sali Levent, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Am fost foarte apropiat de ele”

Citeste mai mult despre: Sali Levent,
Data: 08 Noiembrie 2022

Sali Levent a vorbit sincer și deschis în fața colegilor din tabără despre străbunicile care l-au crescut. Emoționat până la lacrimi, actorul în vârstă de 29 de ani a mărturisit câteva momente care l-au marcat în copilărie:

„Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile pentru că ai mei mai plecau la muncă, lucrau în angro de legume, fructe. Plecau dimineața după marfă la 4, 5 și veneau seara. Era perioada când erau meciuri și străbunica mea era bătrânică și vindea semințe prăjite. Veneau oameni, făcea conuri și le dădea așa. Avea un pahar mare de lemn și punea două coli de A4 înăuntru. Stăteam cu ea acolo, mâncam semințe, dădeam la pahar. Erau două meciuri pe săptămână, făcea baba liniștită bani”, a măsrturisit Sali cu lacrimi în ochi.

Anisia l-a întrebat pe colegul său de echipă dacă străbunica lui mai trăiește, iar răspunsul a fost de-a dreptul emoționant: „Nu, de 9 ani. Am aici tatuat 1933 și 1939, aici am F și P. Din partea tatălui, turcoaica și din partea mamei Florica, mamaia îi ziceam. Am fost foarte apropiat de ele. Cam asta cu bunicile mele”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies