• Emisiuni
  • Clanul
  • Sergiu Costache din „Clanul”, dezvăluiri despre rolul pe care îl are în serial

Sergiu Costache din „Clanul”, dezvăluiri despre rolul pe care îl are în serial

Serialul „Clanul” va putea fi urmărit de telespectatori începând din această toamnă pe PRO TV și în avans cu o săptămână pe VOYO. Producția aduce în fața celor de acasă o poveste plină de suspans și actori de excepție, printre aceștia numărându-se și Sergiu Costache, care a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv despre personajul lui.

Într-un interviu exclusiv PRO TV PLUS, Sergiu Costache a dezvăluit câteva detalii despre rolul pe care îl are în serialul „Clanul”. Formează o echipă bună alături de colegii lui de set, mai ales că a lucrat de-a lungul timpului cu mulți dintre ei.

„Pe majoritatea îi știu, am și lucrat cu ei în alte proiecte și este o atmosferă foarte bună.

Cred că orice rol este o provocare și necesită ceva documentare. Aici a fost ceva mai grav, căci Sergiu este un personaj aparte. Nu spun mai multe pentru că nu avem voie, dar e o mare provocare pentru că ceea ce face acest personaj pentru stăpânul lui este ieșit din comun”, a dezvăluit Sergiu Costache.

Întrebat despre cum va percepe publicul acest nou personaj pe care îl va interpreta, Sergiu Costache a răspuns: „Foarte bine, nici nu încape îndoială. Este scris foarte bine, sper că o să fie interpretat la fel de bine. O să fie top!”

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni