• PRO TV
  • Stallone și-a desenat câinele peste tatuajul cu chipul soției. Cei doi s-ar fi despărțit după 25 de ani de căsnicie

Stallone și-a desenat câinele peste tatuajul cu chipul soției. Cei doi s-ar fi despărțit după 25 de ani de căsnicie

Stallone și-a desenat câinele peste tatuajul cu chipul soției. Cei doi s-ar fi despărțit după 25 de ani de căsnicie

Sylvester Stallone avea un tatuaj uriaș cu chipul soției pe bicesul drept, însă acesta a dispărut de ceva vreme –a fost înlocuit cu câinele sau, Butkus. Fanii au intrepretat asta ca pe un semn de despărțire.

Mai mult, soția lui Stallone, Jennifer Flavin, a postat pe 10 august o imagine pe rețelele în care apare alături de cele trei fiice, cu mesajul: “Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”. În plus, Flavin nu își mai urmărește soțul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone)

Reprezentantul lui Stallone a insistat însă că totul este ok și că Stallone a vrut să își facă un update la acel tatuaj, doar că a ieșit rău și nu mai putea fi reparat.

“Dl Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat.Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus. Domnul Stallone își iubește familia. Soții Stallone filmează în prezent împreună un reality show care va debuta pe Paramount+”, a precizat reprezentantul lui Stallone pentru Daily Mail.

Sylster Stallone și Jennifer Flavin sunt căsătoriți de 25 de ani, ea fiind mai tânără ca el cu 22 de ani.

Sursa foto: GETTY IMAGES

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People la acea vreme.

„Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni