„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 23. O vedetă părăsește competiția, iar regulile jocului se schimbă

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 23. O vedetă părăsește competiția, iar regulile jocului se schimbă

Dacă e marți, avem o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar în această seară încă un concurent va părăsi show-ul de la PRO TV. Episodul de astăzi vine și cu o surpriză. Concurenții se apropie de semifinale, iar jocul va lua o altă direcție.

Radu Vlăduț, deranjat de gestul lui Cristi Mitrea în timpul jocului pentru tabere 

Liderii celor două tabere, Radu Vlăduț și Cristi Mitrea participă la o probă în care trebuie să răspundă la întrebări, iar dacă ghicesc merg la etapa următoare în care colectează steluțele. La prima vedere, proba nu este foarte complicată, însă acele steluțe trebuie rotite cu limba, în timp ce prin față mișună șerpi, șobolani și broaște. Cristi a vrut să facă o glumă și l-a atins pe adversarul său pe picior. Stând cu capul într-un spațiu închis cu tot felul de animale, Radu s-a speriat și mai tare. 

Vezi reacția concurentului în materialul video de mai jos. 

Cristi Mitrea, pentru prima dată într-o probă cu animale

După ce s-a amuzat de experiența colegului său, Cristi Mitrea a încercat să facă față și el provocării de a scoate steluțele din cutia cu animale. Este pentru prima data când concurentul are parte de o asemenea probă în concurs.

Urmărește reacția lui în materialul video de mai jos.


Cine a câștigat dreptul de a sta o săptămână în tabăra plăcerilor


Cum reacționează Anisia Gafton când îl vede pe Cristi Mitrea întins într-un pat matrimonial

La prima probă din această seară, concurenții care au câștigat tabăra plăcerilor s-au bucurat de o masă copioasă, dar și de un premiu special- un pat matrimonial. Cine a fost primul care a dormit în pat, vezi în materialul video de mai jos. 


Ceartă aprinsă între Cristi Mitrea și Giani Kiriță. Ce l-a deranjat pe fostul fotbalist

După ce Cristi Mitrea, în calitate de lider al taberei, l-a rugat pe Giani Kiriță să aprindă focul pentru a-și fierbe orez, fostul fotbalist a răbufnit. Giani a fost deranjat că Mitrea nu i-a întrebat și pe colegi dacă vor mâncare. 



Momentul în care concurenții găsesc o tarantulă extrem de mare la baie. Poți urmări
 ediția integrală a emisiunii pe VOYO.



Cristi Mitrea, dezamăgit de atitudinea Roxanei Nemeș. Ce i-a mărturisit lui Sali Levent. 


Cristi Mitrea, cu ochii în lacrimi. Ce amintiri povesteșe în fața camerei

Cristi Mitrea a fost copleșit de emoții. Concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile, când a povestit despre bunicul său, dar și despre câinele pe care l-a iubit foarte mult.  


Concurenții sunt surprinși de vizita Adelei și a lui Cabral. Anunțul neașteptat pe care îl primesc

În această seară, Sali Levent și Roxana Nemeș au fost propuși pentru jocul de eliminare. Vezi în materialul video de mai jos care este reacția lui Giani Kiriță când află că este protejat de Cristi Mitrea. 
„Nu știu dacă vreau să cred în vorbele lui”, va spune Giani. 



După nominalizarile pentru jocul de eliminare, cei rămași în tabără vor afla surpriza pe care show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! a pregătit-o tuturor: ”Voi, cei care ați rămas aici, ați demonstrat că sunteți foarte puternici, știți ce aveți de făcut, cum aveți de făcut pentru a merge mai departe. După acest moment, nu va mai exista un lider al taberei, intrați în linie dreaptă. Fiecare pentru el. Ne apropiem de semifinale!”, vor spune Cabral și Adela Popescu. 

Toți cei 4 concurenți rămași în camp participă la un alt joc, propus de Adela și Cabral. Cel care pierde va participa la proba de eliminare împreună cu Sali și Roxana. 

„După acest moment nu va exista un lider”. Jocul care le-a încurcat strategiile concurenților

Anisia, Giani, Cristi și Radu au parte de un joc surpriză la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fiecare trebuie să găsească două obiecte asemănătoare cu cele pe care le au în camp. După ce le găsesc, cea mai grea probă este să mănânce un fel de mâncare dezgustător aflat pe masă. Cine s-a descurcat mai bine vezi în materialul video de mai jos. 


Roxana Nemeș, Sali Levent și Radu Vlăduț participă la jocul pentru eliminare 

La proba de eliminare, concurenții își vor testa capacitatea de a trage la țintă. Au în fața lor mai multe obiecte din ceramică pe care trebuie să le spargă. „Fiecare ratare este premiată” îi va atenționa Cabral. Cine se descurcă mai bine vezi în materialul video de mai jos. 


Cum a comentat Giani Kiriță parcursul Roxanei Nemeș în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„A avut două probe foarte bune. După una dintre ele, ne-a adus poate cel mai bun premiu de până acum, adică muzica”, a spus Giani. 



Momentul în care concurenții sunt anunțați să părăsească tabăra din cauza uraganului Fiona. Cum reacționează aceștia când aud alarma. 


Vezi ediția integrală a emisiunii pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni