Sunt celebru, scoate-mă de aici!, episodul 6! Cine părăsește astăzi competiția

Sunt celebru, scoate-mă de aici!, episodul 6! Cine părăsește astăzi competiția

Provocarea din Republica Dominicană a fost acceptată de 12 celebrități, care s-au pregătit din toate punctele de vedere pentru a-și pune la încercare limitele. Show-ul revine cu un nou episod, în care vedetele își vor arăta atât aptitudinile, cât și slăbiciunile. Iată cine părăsește astăzi competiția și ce concurenți vor reuși să obțină titlul de lider în Tabăra Plăcerilor și Tabăra Belelelor!

Cristi Mitrea impune noi reguli! Cum vrea să fie strigat toată săptămâna

Acum lider, luptătorul MMA este liber să își stabilească, în sfârșit, propriile reguli! Răzvan Botezatu nu vede deloc bine această nominalizare și se pare că nu este de acord cu ceea ce vrea să impună Cristi Mitrea.

Lidia Buble, în schimb, are mari speranțe: „ Încercăm să facem cu toții sarcinile ca să nu ne mai certăm”.

Alex Bogdan, lider în Tabăra Belelelor: „Vor avea de tras incredibil de tare”

Fiind singurul bărbat din echipă, Alex Bogdan a fost numit lider. Rux, Ami, Anisia și Bia Khalifa l-au votat și au stabilit ca el să facă regulile în săptămâna ce urmează.

Tania Popa este de părere că au făcut o mare greșeală și nu este singura! Nici Alex Bogdan nu vede cu ochi buni această nominalizare, asta pentru că fetele din Tabăra Belelelor vor fi nevoite să meargă la probe singure și, bineînțeles, „să tragă incredibil de tare”.

Cristi Mitrea, noul lider în Tabăra Plăcerilor! Cine l-a votat pe luptătorul MMA

Pentru că Giani și Cristi au câștigat jocul de eliminare, unul dintre ei devine lider. Prin vot, cel care va face regulile în echipă este concurentul care a câștigat primul proba scufundărilor, Cristi Mitrea.

Răzvan Botezatu și Lidia Buble l-au votat, însă, pe Giani Kiriță, iar Tania, Salvo și Mara pe Cristi Mitrea. 

Strigă sau nu Răzvan Botezatu „Sunt celebru, scoate-mă de aici”? Reacția Lidiei Buble

Tensiunile în Tabăra Plăcerilor îl apasă pe Răzvan Botezatu, care este pe cale să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și să părăsească competiția.

În aceste săptămâni, influencerul a legat o strânsă prietenie cu Lidia Buble, șocată fiind de faptul că acesta își dorește să plece acasă.

„Mare om și mare artist”. Cum au reacționat concurenții la vestea că a fost eliminat Cornel Palade

Concurenții au rămas profund șocați de modul în care a ieșit din emisiune Cornel Palade. Toți și-au exprimat respectul față de actor și au recunoacut că show-ul nu este doar despre testarea limitelor, forță sau gen, ci și despre legăturile dintre oameni.

În schimb, Rux a fost de altă părere. Concurenta spune că Palade a vrut ca Giani să rămână în competiție, căci dacă era Cristi în locul lui, nu ar mai fi procedat astfel: „Cornel nu a vrut să plece Giani, a vrut să plece Cristi”

Giani, Cristi și Cabral s-au scufundat în același bazin adânc de trei metri și foarte îngust

Pentru a se vindeca de frica în spațiile închise, Cabral a venit cu o idee genială pentru Giani Kiriță. Prezentatorul și cei doi concurenți s-au scufundat împreună în același bazin. 

Vizibil speriat, Giani Kiriță a stat câteva momente pe gânduri, însă a acceptat provocarea! Iată cum a reacționat fotbalistul!

Cristi Mitrea și Giani Kiriță, în lacrimi după eliminarea emoționantă a lui Cornel Palade

Pentru prima oară în emisiune, Cristi Mitrea izbucnește în lacrimi și pe bună dreptate! Gestul lui Cornel Palade a fost, fără îndoială, cel mai emoționant din întreg istoricul show-ului.

„Am putut să împărtășim niște seri pe care o să le țin minte toată viața”, a spus Cristi Mitrea, cu ochii în lacrimi. 

„Am legat o prietenie cu el, cred că cea mai strânsă de aici. Noi ne-am făcut niște planuri...acasă o să mergem la un șpriț împreună, la un grătar”, a spus și Giani Kiriță.

Cornel Palade îl lasă pe Giani Chiriță să câștige proba! Gestul actorului i-a emoționat până la lacrimi

Giani Kiriță, extenuat atât fizic, cât și psihic, din cauza faptului că suferă de claustrofobie, se află pe ultimul loc, urmat fiind de Cornel Palade. Cristi Mitrea reușește să pună ultima piesă din puzzle și sună din clopoțel, semn că este primul concurent care scapă de eliminare.

Cornel Palde se află la un pas de protejare, însă nu mai continuă. Actorul îl așteaptă pe Giani Chiriță, oferindu-i, astfel, locul în tabără. Gestul lui Cornel Palade i-a emoționat pe toți, căci a nu a fost vorba despre o înțelegere stabilită de la bun început.

Cristi Mitrea, Cornel Palade și Giani Kiriță intră în lupta pentru a rămâne în competiție

Curajoși, puternici și pregătiți să își testeze limitele, așa s-au prezentat cei trei concurenți! Proba îi va da mari bătăi de cap lui Giani Kiriță, care se confruntă cu frica de spațiile închise.

Cornel Palade recunoaște că știe să facă scufundări, lucru cu care se mândrește și Cristi Mitrea! Iată cine reușește să rămână în competiția din Republica Dominicană!

Tabăra Plăcerilor propune a doua celebritate spre eliminare. Giani Chiriță, despre Salvo: „Coardă bătrână”

Concurenții din Tabăra Plăcerilor votează celebritatea care trebuie să pornească în proba spre eliminare, iar Giani Kiriță observă un lucru cel puțin neașteptat.

Salvo, care a sosit recent în Republica Dominicană, a protejat-o pe Mara, fără să știe, însă, că „roata se întoarce”. Iată cum a  comentat fotbalistul decizia acestuia:

„A votat-o pe Mara pentru că s-a băgat în clanul femeilor. Ușor, ușor, fiind coardă bătrână, s-a băgat în clanul ăsta de hiene bătrâne”, a spus Giani Kiriță.

Răzvan Botezatu vrea să îl îmbrățișeze pe Cornel Palade

La scurt timp după ce Cornel Palade a anunțat că pleacă la probă, Răzvan Botezatu a spus că vrea să îl îmbrățișeze sau, de ce nu, să dea mâna cu el. 

Peste regula competiției, aceea de a nu atinge pe nimeni din tabăra adversă, nu a putut trece Giani Kiriță, care i-a aruncat vorbe grele influencerului.

„I-am zis să pună frână că avem atâtea pedepse în ultimul timp încât nu le știm numărul”, a spus Giani Kiriță.

Cristi Mitrea, propus spre eliminare din start! Din Tabăra Belelelor pleacă la duel Cornel Palade

Cristi Mitrea a fost propus spre eliminare, iar regulile competiției spun că fiecare echipa trebuie să aleagă câte un concurent care să își sacrifice locul din emisiune. Din Tabăra Belelelor se oferă Cornel Palade, actorul specificând încă de la început faptul că nu vrea să fie protejat.

Rux și-a exprimat părerea și pare că își dorește din suflet ca actorul să rămână în continuare în competiție, iar Cristi Mitrea să fie cel care pleacă acasă.

„Eu mă rog la zeii junglei să se facă o minune, să bată vântul în așa fel încât să câștige domnul Cornel și Cristi să plece acasă”, a spus Rux.

Răzvan Botezatu și Lidia Buble fură miere din tabără: „Ne-a prins camera!”

Când nimeni nu-i vede și în timp ce Mara Bănică și Giani Kiriță se luptă cu toate forțele pentru a veni în tabără cu mâncare, Lidia Buble și Răzvan Botezatu fură din rezervele echipei.

Deși regulamentul spune că doar persoanele nominalizate la probe au voie ca înainte de a pleca să consume o linguriță de miere, cei doi fac abstracție și sunt surprinși, în fapt, de camerele de filmat!

„Când aveam la discreție acasă, mâncam, dar nu să zici că eram înnebunită, dar acum...”, a spus Lidia Buble.

Giani Chiriță și Mara își testează limitele la „Frici și Delicii”. Câte porții de hamburgeri cu cartofi prăjiți au dus în tabără 

Cele două celebrități sunt gata să facă orice pentru a servi una dintre cele mai cunoscute, dar și delicioase feluri de mâncare din câte există. Giani și Mara trebuie să se scufunde în patru butoaie pline și să găsească steluțele, însă nu au voie să se folosească de mâini, deci totul trebuie făcut cu...dinții.

Giani Kiriță a spus încă de la începutul emisiunii că suferă de claustrofobie, iar faptul că trebuie să își țină și respirația este o mare provocare pentru fotbalist. Câte porții de mâncare vor reuși cei doi să aducă în tabără?

Tania și Alex Bogdan, cu picioarele în raci și broaște. Cine câștigă 7 brioșe cu frișcă

Tania, din Tabăra Plăcerilor și Alex Bogdan, din Tabăra Belelelor, sunt concurenții nominalizați în prima probă din această ediție! Cei doi trebuie să scoată, din două cuburi transparente, 12 mingi de ping-pong, însă asta nu este tot!

În tot timpul acesta, Walter le va pune, la picioare, broaște și raci! Află cine va reuși să ducă în tabără cele 7 brioșe delicioase!

Giani Kiriță și Rux, scandal de proporții! Fotbalistul sare în apărarea lui Alex Bogdan, trimis la probă de întreaga echipă: „Îl epuizați”

Alex Bogdan a fost nominalizat, de întreaga echipă, să intre în proba alături de Tania Popa, din Tabăra Plăcerilor, lucru pe care Giani Kiriță nu a putut să nu-l semnaleze. Fotbalistul este de părere că Alex Bogdan participă mult prea des la probele dificile și nu s-a putut abține să nu comenteze.

Pe de cealaltă parte, Rux reacționează și spune că nu este deloc adevărat, rândul la probe venind, și în echipa ei, prin rotație: „N-ai văzut bine, Giani! Acum sincer îți spun, cred că ai probleme cu ochii”, a spus Rux. 

Parada Modei în jungla din Dominicană! Alex Bogdan face show îmbrăcat într-o fustă mulată

Pentru a face ca timpul să treacă mai repede, concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au organizat o așa-numită „Paradă a modei”. Ținutele lor, care mai de care mai inspirate și compuse din puținele obiecte pe care le au la dispoziție, au făcut subiectul unei distracții pe cinste! Pentru prima oară, după mult timp, toți s-au simțit bine, au râs și au lăsat deoparte răutățile.

Alex Bogdan a fost, ca de fiecare dată, în centrul atenției! A împrumutat o fustă elastică de la Ruxi și s-a prezentat în fața „juraților”: Anisia, Giani Kiriță, Tania Popa și Bia Khalifa. Urmărește verdictul celor trei!

„Atitudinea, bineînțeles, nota 11, nu 10!”, a spus Bia Khalifa.

Mara Bănică fură mâncare din tabăra adversă! Bia Khalifa: „Mi-a fost scârbă!”

Mara Bănică a profitat de momentul prezentării de modă și mai ales de faptul că Alex Bogdan și-a prezentat ținuta accesorizată cu oala cu orez, drept poșetă. Fără să stea prea mult pe gânduri, jurnalista a gustat din mâncarea taberei adverse, lucru care a dezgustat-o total pe Bia Khalifa.

Tânăra nu s-a mirat de gestul acesteia, dar a ținut să comenteze episodul: „Mara a profitat să bage mâna în orezul nostru, chestie care nu mi se mai pare comică, nu este funny.  Mi-a fost scârbă, greață!”, a spus Bia Khalifa.



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni