Sunt celebru, scoate-mă de aici! – FINALA: Anisia Gafton și Giani Kiriță au nevoie de votul publicului!

Anisia Gafton și Giani Kiriță sunt cei doi finaliști care se luptă pentru titlul de Rege sau Regină a Junglei! Votul stă în mâinile telespectatorilor, care își pot susține concurentul preferat.

Anisia Gafton și Giani Kiriță au avut un parcurs impresionant în competiție, iar acum este momentul ca voi, cei de acasă, să vă votați prin SMS concurentul preferat. 

„Oameni dragi, în primul rând am fost un om corect. Am avut coloană vertebrală și am demonstrat. Am avut umor și am încercat să trecem mai departe, cu toate momentele grele. Aș vrea să fiu o inspirație pentru femei sau pentru cei neajutorați. Am ajuns în semi-finală alături de 5 bărbați matahale. Mi-am găsit forța psihică să ajung mai departe. Și rochia asta este scumpă!”, a spus Anisia.
 

„Am ales să lupt în acest concurs singur. Am realizat că nu trebuie să faci strategii pentru că se strică. Am fost 100% eu, am dat totul pe teren... Vreau să îi mulțumesc lui Nea Cornel pentru gestul făcut atunci când m-am blocat. Datorită lui sunt în finală. Dacă am putut să dansez, am dansat să râd, am râs, dacă a fost să mă cert, m-am certat...  Sunt Giani, același pe care îl știți dintotdeauna. The king is here! Votați-mă!” 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni