• PRO TV
  • Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel înainte de moarte. Actorul s-a rugat pentru sănătatea soției lui

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel înainte de moarte. Actorul s-a rugat pentru sănătatea soției lui

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel înainte de moarte. Actorul s-a rugat pentru sănătatea soției lui

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, joi, la Spitalul Universitar de Urgență din București, după mai mulți ani de probleme de sănătate. În acest an, actorul de 83 de ani a dezvăluit că are o mare dorință înainte de a muri, o rugă lansată către Dumnezeu.

Cu o sănătate șubredă, Alexandru Arșinel s-a gândit mereu la sănătatea soției sale, Marilena Arșinel, care a rămas imobilizată în scaun cu rotile în urma unui accident suferit în scara blocului. Soția actorului a căzut și s-a lovit puternic la cap.

Actorul a dezvăluirt ce i-ar cere lui Dumnezeu, ca ultimă dorință pentru el. 

I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă.

Te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine!”, a spus Alexandru Arșinel într-un podcast.

Actorul și soția lui au fost căsătoriți vreme de 54 de ani și povestea lor de dragoste se regăsește în volumul autobiografic Alexandru Arșinel, de la Dolhasca pe... Calea Victoriei, publicat în 2012.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni