Vedetele PRO TV, despre momentele din Sunt celebru, scoate-mă de aici. Neti Sandu: „Ce poftă mi-a făcut”

Vedetele PRO TV, despre momentele din Sunt celebru, scoate-mă de aici. Neti Sandu: „Ce poftă mi-a făcut”

Corina Caragea, Cosmina Păsărin, Emily Burghelea, Majda și Neti Sandu au reacționat la momentele din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce au spus vedetele PRO TV despre prima masă pe care au avut-o cei 12 concurenți prezenți în Republica Dominicană.

În prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cei 12 concurenți au fost serviți, la cină, cu preparate la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Tarantulă la grătar, penis de taur, frigărui de insecte sau tocană de tarantulă, acestea au fost meniurile pe care Lidia Buble, Bia Khalifa, Tania Popa și Anisia Gafton le-au servit în prima seară în Republica Dominicană. Iată cum au reacționat vedetele PRO TV!

Corina Caragea: „A vomitat!”

Corina Caragea a reacționat la momentul Lidiei Buble. Artista a fost servită cu tarantulă la grătar, iar în momentul în care s-a ridicat capacul de pe farfurie, a început să țipe, fiind în mod evident extrem de speriată.

„O tarantulă? Mișcă? Nu pot să cred, a vomitat!”, a spus Corina Caragea.

Cosmina Păsărin: „Producătorii mănâncă preparatele astea?”

Cosmina Păsărin a fost uimită de preparatele oferite vedetelor, în special de cel pe care l-a primit Bia Khalifa. Asistenta TV a întrebat, la un moment dat, dacă producătorii au parte de același tratament sau dacă mâncărurile sunt testate înainte.

„Bianca mănâncă...penis de taur? Nu pot să cred! I s-a făcut rău! Producătorii mănâncă preparatele acestea?”, a spus Cosmina Păsărin după ce a văzut ce a trebui să mănânce Bia Khalifa.

Emily Burghelea: „Vai de mine...”

Nici reacția lui Emily Burghelea nu a fost diferită. Asistenta TV a avut un șoc total atunci când și-a dat seama că Lidia Buble a reuțit să mănânce, într-un final, toată tarantula la grătar.

„Este viu? Ah, este prăjit! A mâncat-o, nu cred! Vai de mine, plânge!”, a fost reacția lui Emily Burghelea.

Majda: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Fiind foarte atentă la secvența prezentată, Majda mărturisește că a avut un sentiment asemănător cu cel al Taniei Popa, care a primit frigărui de insecte. 

„Eu nu pot să mai înghit acum! Mi s-a făcut pielea de găină. Ce mănâncă?”, a fost replica asiatentei TV.

Neti Sandu: „Ce poftă mi-a făcut” 

Spre deosebire de celelalte vedete de la PRO TV, Neti Sandu a avut cea mai neașteptată reacție. Prezentatoarea a dezvăluit că și-ar dori să încerce tocănița de tarantule pe care a primit-o Anisia Gafton.

„Ce poftă mi-a făcut! E grozav! Doamne, mă văd făcând asta. E namaipomenit să poți să faci asta”, a spus Neti Sandu.







 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni