VIDEO Alex Gavrilescu dezvăluie cum poți face un tablou din materiale aparent inutile

VIDEO Alex Gavrilescu dezvăluie cum poți face un tablou din materiale aparent inutile

Alex Gavrilescu are un pont pentru toți cei care au pe acasă lucruri și mărunțișuri pe care sunt gata să le arunce la gunoi. Pentru rubrica Do It Yourself, arhitectul de la Visuri la cheie are un proiect… special, realizat cu costuri minime.

Alex Gavrilescu dezvăluie toți pașii realizării unui obiect decorativ plăcut, creat din aproape nimic. „Dacă aveți acasă materiale pe care vreți să le aruncați sau nu știți la ce să le folosiți, putem să facem un tablou decorativ cu orice mesaje, diferite imagini abstracte”, spune Alex în acest episod găzduit de rubrica Do It Yourself

Pentru a realiza acest obiect decorativ, aveți nevoie de pânză sau orice alt tip de material, o ramă foto, sfoară (care poate fi înlocuită de un șnur sau șireturi), marker și un pistol de lipit cu silicon. 

Ca prim pas, trebuie să întindeți bucata de material pe masă, peste care să așezați fundul tabloului. Trasați conturul acestuia cu un marker, lăsând 2 centimetri între suportul de tablou și schița realizată, după care decupați forma desenată. V-a prins proiectul? Urmăriți tutorialul VIDEO mai jos!

Rămâneți aproape și urmăriți în continuare edițiile speciale DIY – Visuri la cheie pentru cât mai multe idei și proiecte speciale, extrem de ușor de pus în practică!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni