CONCURS. Spune-ne cum obții un make-up de SuperStar și Avon te premiază

CONCURS. Spune-ne cum obții un make-up de SuperStar și Avon te premiază

Fanii show-ului SuperStar România au parte de o surpriză pe pagina de Instagram a îndrăgitei emisiunii. Pe lângă surprizele muzicale pe care ți le oferă concurenții atunci când urcă pe scenă, noi am pregătit un concurs în cadrul căruia poți câștiga mai multe produse de înfrumusețare.

Concurs “Make-up de SuperStar”. Nu trebuie să fii expert în arta machiajului ca să ne iei premiile. Un răspuns creativ și original te poate face să te numeri printre câștigători. 

Concursul nostru se desfășoară în perioada 6 – 17 decembrie 2021, pe pagina de Instagram SuperStar România

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a participa la concurs

  • Trebuie să ai 18 ani împliniți la data începerii concursului;
  • Să ai profil activ de Instagram;
  • Să ai domiciliul pe teritoriul României.

Cum participi la concursul “Make-up de SuperStar”

Spune-ne care sunt secretele tale de make-up și Avon te premiază. E tare simplu!

Cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să acceseze pagina de Instagram a emisiunii SuperStar România, să dea like postării care anunță concursul și să completeze la secțiunea “comments” (n.red “comentarii”) într-un mod creativ și original, fraza “Un makeup de SuperStar îl obțin cu ….., dar niciodată fără …..”.

Te poți înscrie de câte ori dorești în concurs, însă de fiecare dată trebuie să completezi fraza folosind cuvinte diferite. 

Ce premii poți câștiga

Concursul are opt premii, deci vom alege opt norocoși. Câștigătorii vor fi primi acasă un set cu șase produse de beauty de la Avon, numai bune pentru un look glamour. Cu ajutorul lor te poți transforma într-un SuperStar chiar la petrecerea de Anul Nou.

Fiecare set oferit de Avon conține: Mascara rezistentă la apă PowerStay, Creion de ochi cu efect de lungă durată PowerStay (nuanța „Intense Navy”), Liquid Stain PowerStay (nuanța „Worth the hype”), Ruj cu efect de lungă durată PowerStay (nuanța „Resilient Red”), Corector PowerStay (nuanța „Neutral fair”), Fond de ten cu efect de lunga durată PowerStay (nuanța „Light Ochre”).

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni