• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Inna, moment special pentru marea finală SuperStar! Liviu Teodorescu, EMAA, AMI și Irina Rimes vor cânta alături de finaliști

Inna, moment special pentru marea finală SuperStar! Liviu Teodorescu, EMAA, AMI și Irina Rimes vor cânta alături de finaliști

Inna, moment special pentru marea finală SuperStar! Liviu Teodorescu, EMAA, AMI și Irina Rimes vor cânta alături de finaliști

Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală a super show-ului SuperStar România! Patru concurenți au fost votați de cei de acasă pentru a se califica în această etapă a competiției și muncesc pentru a le pregăti acestora cele mai bune momente. Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Alessandro Mucea și Romina Apostol vor da totul pentru a câștiga, vineri, titlul de SuperStar! 

Cei patru au parte de repetiții speciale zilele acestea deoarece în marea finală vor cânta atât singuri, cât și în featuring cu artiști români extrem de cunoscuți. Astfel, alături de ei se vor afla: Irina Rimes (cu Alexandru Precup), AMI (cu Alessandro Mucea), EMAA (cu Maria Jugănaru) și Liviu Teodorescu (cu Romina Apostol). 

Fiecare dintre cei patru artiști a acceptat o provocare și vor interpreta piese care nu le aparțin și pe care le-au pregătit, cu drag, alături de tinerii aflați la început de drum în cariera lor muzicală. 

Invitata specială a serii va fi nimeni alta decât Inna, un adevărat superstar, care a reușit să lanseze de-a lungul anilor super hituri și a depășit granițele naționale cu piesele ei. Celebra artistă le-a pregătit tuturor celor de acasă o surpriză muzicală de neratat. Încântată să cânte live pe scena show-ului acestei toamne, Inna declară: ”Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”. 

Cine va deveni următorul #superstar al României și va pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente, de 1 milion de lei? 

Nu ratați, vineri, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni