• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Romina Apostol, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Mă simt câștigată că am ajuns până aici”

Romina Apostol, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Mă simt câștigată că am ajuns până aici”

Romina Apostol, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Mă simt câștigată că am ajuns până aici”

Jurații SuperStar România i-au prezis un parcurs lung în competiție și nu s-au înșelat, pentru că Romina Apostol se numără printre cei patru finaliști. Tânăra de 16 ani a vorbit despre evoluția ei la SuperStar, dar și despre provocările prin care a trecut. 

“Experiența de la SuperStar m-a învățat cum să fiu eu însămi, m-a învățat ce înseamnă munca, ce înseamnă să lucrezi de dimineață până seară și să nu reușești să mai dormi, dar în același timp să-ți placă. Adică să fie o bucurie atunci când termini totul și îți dai seama de ce ai făcut, de ce ai realizat”, a declarat Romina pentru PRO TV Plus. 

Romina Apostol este conștientă că participarea la SuperStar va cântări greu în CV-ul ei de artist. “Consider că deja mă ajută foarte mult, atât la nivel psihic cât și la voce, dar consider că pe viitor o să fie din ce în ce mai bine. SuperStar a fost un punct de lansare și mă bucur foarte mult că am ajuns atât de departe”, a spus concurenta. 

Cea mai mare provocare pentru Romina la SuperStar a fost să facă față emoțiilor. Tânăra care a oferit momente memorabile în audiții, recall-uri, semifinale și etapele LIVE promite un show plin de energie și în marea finală. 

Romina și Liviu Teodorescu vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. “Mi se pare un artist complet, un artist care chiar și în spatele camerelor este un om foarte bun. Ne înțelegem foarte bine. Avem aceeași energie cumva”, a spus Romina despre cântăreț. 

De la marea finală, Romina are așteptări foarte mari. “Deja mă simt câștigată că am ajuns până aici. Dar cu toate astea aș vrea să dau tot ce e mai bun din mine, aș vrea să aduc energia înapoi pe scenă și de asemenea sper ca cei de acasă să mă voteze. (…) Vă mulțumesc mult celor de acasă pentru că mi-ați oferit șansa să ajung atât de departe și sper să mă votați în continuare…Vă iubesc!”, a conchis Romina.  

Nu ratați, vineri, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  

Urmărește interviul acordat de Romina Apostol în VIDEO-ul de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni