Survivor, cel mai puternic reality show din lume, este formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată. 

Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje.

După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu în valoare de 100.000 euro.

DESPRE HOST - DANIEL PAVEL


După ce a decis să renunțe la cariera de ofițer în marina comercială, Daniel Pavel a acumulat peste 12 ani de experiență în media. Pasionat de sport și dornic să încerce mereu noi provocări în viața lui, acesta a știut că Survivor este formatul perfect pentru el.

Înainte de noul sezon, acesta spune: ” Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, cu fluierul pe care îl port la gât în comentariile probelor, de pe trasee până la complexitatea consiliilor și descrețirea frunților, pe fun, din quizz-uri și mini game-uri, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România”.