Ada Dumitru, primul interviu după plecarea de la Survivor: „Am fost eu, cu bune și cu rele, n-am niciun regret”


	Ada Dumitru, primul interviu după plecarea de la Survivor: „Am fost eu, cu bune și cu rele, n-am niciun regret”
Autor: Diana Oprea
Data: 30 Martie 2023

Este o fire care emană energie pozitivă și a demonstrat că are abilități de luptătoare. Actrița Ada Dumitru a fost eliminată din competiția Survivor 2023, din motive medicale, dar spune că nu regretă nimic din ce a trăit alături de Faimoși, în Republica Dominicană. 

Ada Dumitru este mândră de parcursul ei la Survivor 2023 și spune că va aprecia mai mult lucrurile pe care le are acasă și comunicarea cu cei apropiați. 

„Cred că a fost cea mai extremă experiență din viața mea. Nimeni nu trăiește așa ceva, nu ai unde, nu ai cum. Să stai fără mâncare, să dormi afară. Ce a schimbat în mine...nici nu pot să zic în secunda asta, da a schimbat enorm. Atât de bulversată sunt de ce se întâmplă. Cred că îți ia timp să procesezi ce s-a întâmplat. Cu siguranță voi aprecia fiecare bucățică de mâncare, fiecare interacțiune cu familia mea, fiecare om, fiecare moment, fiecare lucru pe care-l am. Eu n-am știut cât de norocoasă sunt până când nu am venit la Survivor. (...) Am fost eu, cu bune și cu rele, n-am niciun regret.”

„Când faci ceea ce simți, n-ai cum să ai vreun regret”

„Am dat tot ce am putut eu în acest concurs. În ultimul timp am mers și fără un genunchi, iar social, pe insulă, asta-s eu fraților, surorile mele, asta-i Ada...Ce am făcut, am făcut, ce n-am făcut, n-am apucat să fac. Când faci ceea ce simți, n-ai cum să ai vreun regret”. 

Ada Dumitru a menționat că își dorește foarte mult ca Ștefania Stănilă să câștige competița Survivor 2023. Vezi în materialul video de mai jos ce spune despre ea. 


Sursă foto: arhiva PRO TV

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies