Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au părăsit Survivor România înainte de Marea Unificare

Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au părăsit Survivor România înainte de Marea Unificare

”Ăsta-i Survivor: te ridică, te coboară”, a spus aseară unul dintre concurenții ajunși până în această etapă a competiției și a subliniat greutatea show-ului, realitatea probelor și a condițiilor dificile la care aceștia sunt supuși pe insulă. Survivor România este locul în care limitele cad la fiecare pas, iar membrii triburilor se redescoperă cu fiecare zi pe care o petrec în plus departe de casă. 

După ce luni au pierdut ambele jocuri, Faimoșii și ai lor mentori au revenit aseară pe teren cu un vibe complet nou și cu un singur gând: să câștige recompensa și să meargă la Monkey Land. S-a dovedit că a fost atitudinea potrivită și, după o ștafetă de senzație, au câștigat cu scorul de 7 la 6. Astfel, însoțiți de Elena și Zanni au avut parte de o nouă plecare în afara camp-ului, ceea ce le-a adus o ”bucurie foarte mare”, după cum a ținut Kamara să sublinieze. 

Starea bună nu a continuat și în a doua parte a serii pentru tribul roșu, la Jocul de Imunitate. Războinicii s-au impus fără mari probleme cu un scor de 7 la 2 și i-au trimis pe Faimoși la Imunitatea personală și la Consiliul de... Eliminare! Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie s-au impus în luptele pe cont propriu și și-au asigurat o nouă săptămână liniștită. 

”În această seară ne vor părăsi doi concurenți”, a spus Daniel Pavel la începutul Consiliului. Prima veste care a lovit echipa roșie fiind că Ada Dumitru este eliminată pe motive medicale. ”Totul va fi bine, sunt convinsă. E greu să explici ce trăiești aici”, a ținut să spună simpatica actriță înainte de a părăsi show-ul. 

Carmen Grebenișan, la votul general, Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu, ca urmare a propunerilor celor doi purtători de colan au fost nominalizații serii, iar ultimul a fost cel care a și văzut cum i se stinge flacăra. Înainte de a pleca pe drumul spre casă, Mihai a simțit să transmită un mesaj: ”Plec dintre anumiți șerpi. Aici mulți aleargă după premiul cel mare. Poți să ai toți banii, dar coloana vertebrala rămâne cea mai importantă”. 

Doar câteva ore au mai rămas până la cel mai așteptat și important moment al săptămânii: diseară, Daniel Pavel îi va anunța pe concurenți vestea Marii Unificări. Un joc spectaculos, un concert de neratat cu Alex Velea și Antonia și o seară ce nu va fi uitată!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea se vede în avans pe VOYO 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni