• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alex Delea a dormit cu trofeul Survivor România în pat: “Priviți și voi ce bucurie în inimă mi-ați făcut!”

Alex Delea a dormit cu trofeul Survivor România în pat: “Priviți și voi ce bucurie în inimă mi-ați făcut!”

Alex Delea a dormit cu trofeul Survivor România în pat: “Priviți și voi ce bucurie în inimă mi-ați făcut!”

Alex Delea este marele câștigător Survivor România 2022. De când a ridicat trofeul deasupra capului, fostul Războinic nu l-a mai lăsat din mână. 

După ce a câștigat marea finală, Alex Delea a dat baraca de pe plaja Dominicană pe camera de hotel. Fostul războinic a intrat în posesia telefonului mobil și a făcut câteva InstaStories pentru fanii de pe Instagram.

“Ooouh yeeeas!! Priviți și voi ce bucurie în inimă mi-ați făcut! Mulțumesc tuturor din toată inimioara mea!!!”, a scris câștigătorul Survivor România pe contul de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Delea (@alexdelea)

Alex Delea a dormit cu trofeul Survivor în pat. “Sunt bine. Sunt cel mai fericit om din lume! O să mă pun și în pat... bineînțeles că nu o să mă pun în pat fără această superbitate. Totuși mi-am pierdut telefonul. Nu mai am telefon. Sper să mă trezesc și cineva să mi-l aducă, altfel înnebunesc”, a spus câștigătorul. 

Alex Delea a intrat în posesia telefonului său după finala Survivor România 2022, însă l-a pierdut după doar câteva ore și a fost nevoit să împrumute un telefon pentru a lua legătura cu cei dragi și cu fanii săi. 

“Nu mai pot să dorm în pat. Jur... dacă nu m-am întors pe toate părțile. Nu-mi venea să cred... am dormit patru ore. În baracă cred că dormeam 10 ore. Deci o să mă culc pe jos. Nu-mi vine să cred că nu mai pot să dorm în pat. Nu-mi vine să cred așa ceva! E gravă treaba. Doamne, Survivorule, ce ai făcut din mine!”, a spus Alex pe InstaStories. 

Din păcate, Alex nu și-a găsit telefonul nici a doua zi: “Din cauza asta sunt așa un pic mâhnit, aveam atâtea idei când o să-mi iau telefonul... că o să fac o grămadă de chestii”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni