Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana Ciocan pleacă la Survivor România 2023!

Alex Delea, Elena Chiriac, Zanni și Oana Ciocan pleacă la Survivor România 2023!

Survivor România este show-ul care pune la încercare limitele concurenților, condiția lor fizică, dar mai ales capacitățile lor de supraviețuire în medii nefamiliare. Din luna ianuarie a anului 2023, Faimoșii și Războinicii au demonstrat că au spirit de luptă și că pot face față oricărei provocări, însă în edițiile următoare vor avea parte de o nouă surpriză complet neașteptată. 

Totul a început cu o provocare exprimată în mediul online între Alex Delea și Zanni. Cei doi câștigători Survivor România și-au propus unul celuilalt să meargă din nou în Republica Dominicană, de această dată alături de concurenții noului sezon. Deși în primă fază fanii au crezut că este vorba doar despre o glumă, ulterior au aflat că planul băieților a dat roade. Astfel, Zannidache și Alex Delea vor surprinde concurenții Survivor România 2023, dar nu singuri! Elena Chiriac și Oana Ciocan s-au alăturat băieților și urmează să fie din nou în junglă. 

În dimineața zilei de 21 martie, cei patru tineri au luat prin surprindere atât fanii, cât și apropiații deoarece pe Instagram a fost distribuită o fotografie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) în care foștii concurenți se aflau la aeroport. Mai mult decât atât, pe contul oficial Survivor România a fost postat și un mesaj referitor la întreaga aventură:
 

„Au crezut că o provocare pe social media va ramane acolo. Dar domnul Dan i-a invitat în Dominicană 

Astăzi ei au plecat. Cine asteapta să îi vadă în marea aventură?”, a fost mesajul postat. 

Mai mult decât atât, Zanni și Alex Delea s-au bucurat de o ultimă masă consistentă, chiar în aeroport. Fetele nu s-au putut abține și au făcut mai multe fotografii în care cei doi au fost surprinși în ipostaze amuzante (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)
 

Astfel, în edițiile următoare telespectatorii își vor revedea preferații în Republica Dominicană, în cadrul celui mai dur show de supraviețuire! Ce vor face acolo și cum vor reacționa actualii concurenți la vederea lor, puteți vedea în edițiile următoare pe PRO TV și VOYO.


Sursă foto: Alex Delea/Instagram, Zanni/Instagram, Survivor România/Instagram, Elena Chiriac/Instagram, Oana Claudia/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni