• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Visul lor a fost să ajungă până la final! Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă au vibrat cu ei, minut de minut. 

Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă... până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi... e vremea pentru FINALA Survivor România 2022. 

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Alex Delea și Alexandru Nedelcu au luptat până la ultima suflare, iar Delea a reușit să câștige, pentru a doua oară la rând, colanul de imunitate. 

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Nedelcu, Elena și Ionuț au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandru Nedelcu este concurentul care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală. ”Ăsta a fost drumul meu până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în Finală, dar dacă atât mi-a fost scris... atât a fost să fie”, a declarat vizibil emoționat concurentul pentru care flacăra s-a stins.

Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 25.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 14% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au urmărit penultima seară a competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:40, aproape 2.2 milioane de telespectatori au ales să trăiască cu sufletul la gură cel mai puternic sezon Survivor.

Alex Delea. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Cine va fi campionul unei competiții de senzație? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi, de la 20:30, începe FINALA! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, cu ultima ediție a acestui sezon. După miezul nopții, live, Zanni îi va da pasa lui Daniel Pavel în Republica Dominicană pentru o super discuție, imediat cu cel sau cea care va ridica trofeul deasupra capului.   

Nu ratați, de la 20:30, Survivor România, la PRO TV și pe VOYO! COMPETIȚIA AJUNGE LA FINAL!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni