Alexandru Nedelcu, revedere emoționantă! Iubita și fetița lui l-au așteptat la aeroport

Alexandru Nedelcu, revedere emoționantă! Iubita și fetița lui l-au așteptat la aeroport

Concurenții Survivor au ajuns în sfârșit în România și au fost întâmpinați de cei dragi pe aeroportul din Otopeni.

Alexandru Nedelcu a avut parte de o revedere emoționantă și și-a strâns în sfârșit la piept fetița, după 5 luni în care stat departe de ea. 

“Eu când am plecat de acasă am făcut cel mai mare sacrificiu al vieții mele: am o fetiță, acum a făcut un an. Când am plecat de acasă avea 8 luni, deci eu am pierdut aproape 5 luni din viața ei. Am pierdut când i-au ieșit dinții, când a făcut primii pași...Ăsta este cel mai mare sacrificiu al meu”, spunea Alex Nedelcu înainte de semifinala Survivor România. 

După eliminarea acestuia de la Survivor, iubita Corina a postat o fotografie cu fetița lor și un mesaj emoționant: “Hai acasă, tati! Acasă, te așteaptă cel mai prețios dar divin”. 

Vizibil emoționat, Nedelcu le-a prezentat-o pe micuța Natalia și colegilor de la Survivor. Alex Delea a fost topit și s-a pozat cu fetița și trofeul la terminalul Sosiri. 

Alexandru Nedelcu a postat câteva imagini și la InstaStories. Nici nu a ajuns bine acasă că tăticul Nede a scos-o la plimbare pe Natalia. Fostul Războinic a mers să-și schimbe “look-ul” căpătat în cele 5 luni de Dominicană.

La salon, Alex Nedelcu l-a avut alături și pe Alex Delea, care era pe post de baby sitter pentru micuța Natalia. Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Instagram

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni