• PRO TV
  • Andrei a obtinut pentru a doua oara consecutiv talismanul imunitatii, iar Mircea A a fost eliminat din Supravietuitorul!

Andrei a obtinut pentru a doua oara consecutiv talismanul imunitatii, iar Mircea A a fost eliminat din Supravietuitorul!

Andrei a obtinut pentru a doua oara consecutiv talismanul imunitatii, iar Mircea A a fost eliminat din Supravietuitorul!

Conditiile sunt din ce in ce mai grele in Filipine, concurentii sunt la capatul puterilor, dar nu renunta la lupta pentru titlul de unicul Supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro. 

Miercuri, membrii tribului Araw au fost nevoiti sa treaca printr-o proba solicitanta si l-au votat pe Mircea Amza, care a parasit competitia, iar pe Insula exilului lipsa hranei si-a spus cuvantul. Editia Supravietuitorul de miercuri a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a obtinut 7.2 puncte de rating si 27.1% share, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 11.6% share.

Lupta pentru imunitate

Concurentii au primit de dimineata un mesaj, iar Otniela si Iulian au fost cei care l-au transmis colegilor: ”Doi dintre voi ar putea fi protejati la Consiliul tribal de maine. Inainte de jocul de imunitate de astazi, pe insula voastra a fost ascuns Talismanul Imunitatii.” Imediat, cei din tribul Araw si-au facut scenarii si au inceput sa se gandeasca cine ar putea fi cel care gaseste talismanul. Pregatiti de proba de imunitate, cei sapte ramasi in competitia Supravietuitorul au fost hotarati sa castige si sa ramana cat mai mult timp in joc. Fiecare dintre ei a fost nevoit sa stea in ce pozitie a dorit pe discul Da Vinci, fara sa atinga pamantul. Pe disc erau 18 piroane numerotate. De fiecare data cand Dragos Bucurenci a spus cate un numar, concurentii au trebuit sa gaseasca respectivul piron, sa-l scoata si sa-l arunce la pamant. Otniela, Adina, Andreea, Iulian, Andrei, Mircea si Robert au inceput in forta si pareau ca vor rezista foarte mult. Dupa primul piron aruncat, insa, Iulian s-a dezechilibrat si a cazut. Ceilalti concurenti s-au concentrat mult mai bine, au avut strategii bune, insa lupta finala s-a dat intre Otniela si Andrei, care au rezistat pana la ultimul piron. In cele din urma, tensiunea si-a spus cuvantul si Otniela a cazut, iar Andrei a obtinut pentru a doua oara consecutiv Talismanul imunitatii si nu a putut fi votat la Consiliul tribal, dar a putut vota. 

Probleme de sanatate pe Insula exilului

Pe Insula exilului, Lucian a clacat, iar medicul l-a dus la clinica pentru a-i face investigatii amanuntite, deoarece exista o posibilitate foarte mare ca el sa nu mai poata continua competitia. Ina si Liviu nu erau siguri ca el se va intorace in concurs, insa le-a facut o surpriza cand a revenit pe Insula exilului. Au rasuflat usurati amandoi ca Lucian este bine si poate merge mai departe alaturi de ei, chiar daca era inca slabit si avea mare nevoie de mancare. 

Concurentii au primit un mesaj care le-a readus zambetul: ”Astazi veti primi o vizita surpriza!” si au inceput sa se gandeasca cine ar putea veni si cu ce scop, sperand sa fie cineva cu mancare. Musafirul a aparut in cele din urma. Dragos Bucurenci a venit sa-i viziteze si nu cu mana goala, ci cu hrana pentru toti trei. 

Deoarece in Supravietuitorul totul are un pret, unul dintre ei va porni cu un handicap important in urmatorul duel decisiv. Asa ca unul a fost nevoit sa se sacrifice sau sa fie sacrificat si sa aiba mai putine sanse sa castige viitorul duel daca alegeau mancarea. Au avut la dispozitie 10 minute sa ia o decizie, dar Lucian a ales sa ia toti mancarea si el sa se sacrifice. Pana la urma, toti au acceptat propunerea si au mancat pe saturate. 

Mircea Amza, votat la Consiliul tribal


Concurentii au cautat Talismanul imunitatii, dar nu au reusit sa-l gaseasca. Inainte de Consiliul tribal, membrii tribului Araw si-au facut tot felul de strategii si aliante, Andrei a incercat sa o convinga pe Otniela sa fie de partea lui si a lui Iulian, Mircea i-a spus Adinei ca va fi vizata, iar Andreea era nedumerita daca sa voteze cu sufletul sau cu grupul. 

A venit momentul Consiliului tribal, iar Raisa si Musashi au urmarit tot ce s-a intamplat, fara sa fie vazuti de fostii lor colegi. Concurentii au discutat despre voturile trecute, cum i-au ales pe cei care au parasit competita si de ce i-au considerat tradatori pe unii dintre ei. Fiecare si-a motivat alegerile facute, dar pana la urma este vorba despre un joc si eliminarile sunt firesti. Miercuri, in ciuda aliantelor create si chiar daca Mircea a luat pana atunci decizii care sa-i ajute pe colegii lui, cele mai multe voturi s-au dus catre el si a fost eliminat, dar s-a alaturat celorlati doi membri ai juriului Supravietuitorul. Ei vor alege marele castigator al premiului in valoare de 100.000 de euro si titlului de unicul Supravietuitor. 

Saptamana viitoare, de luni pana joi, Supravietuitorul revine cu noi probe pline de tensiune, surprize pentru concurenti, momente emotionante si eliminari neasteptate. 

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni