• PRO TV
  • Andrei Krișan a primit un mesaj emoționant de la iubita sa, înainte de Marea Unificare

Andrei Krișan a primit un mesaj emoționant de la iubita sa, înainte de Marea Unificare

Andrei Krișan a primit un mesaj emoționant de la iubita sa, înainte de Marea Unificare

În ediția de miercuri, 22 martie, cele două triburi au primit cea mai frumoasă veste de la Domnul Dan. “Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus acesta, fără a le da însă prea multe detalii. 

Ce îi așteaptă? Cum se vor schimba lucrurile? Aflăm în următoarele ediții care vor fi pline de surprize. Tot atunci, vom vedea și cum îi vor ajuta Zanidache, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan, cei patru foști concurenți care au revenit în emisiune. 

Înainte de Marea Unificare, Andrei Krișan a primit un mesaj de la iubita lui! 

„Faptul că Andrei a ajuns până la Marea Unificare poate doar să mă bucure, surprinsă nu aș putea spune că sunt deoarece știu cât de implicat este atunci când intră într-un proiect, indiferent care este acela. 

Am încredere că o să ajungă foarte departe deoarece este un om foarte ambițios și orice își propune, reușește. Îmi doresc ca oamenii de acasă să vadă cât de devotat și empatic este cu fiecare situație întâlnită în această competiție și să îl susțină până la finalul emisiunii. Pentru mine și oamenii apropiați lui Andrei este învingător, indiferent de rezultat!”, a declarat iubita lui Andrei Krișan.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon! 



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni