• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Au început înscrierile pentru Visuri la cheie! Povestea ta poate face parte din istoria sezonului 10

Au început înscrierile pentru Visuri la cheie! Povestea ta poate face parte din istoria sezonului 10

Au început înscrierile pentru Visuri la cheie! Povestea ta poate face parte din istoria sezonului 10

Odată cu venirea primăverii, vestea mult așteptată este aici: au început înscrierile pentru cel de-al zecelea sezon, iar formularul poate fi deja completat pe site!

Sute de case schimbate, de familii întâlnite, de eroi necunoscuți care au impresionat prin tăria cu care au depășit orice provocare a vieții, de lacrimi transformate în zâmbete... toate fac parte din capitolele scrise deja în povestea emisiunii Visuri la cheie

De-a lungul primilor nouă ani, telespectatorii au avut ocazia să cunoască oameni care au demonstrat că niciun obstacol nu este prea greu de depășit în viață, că iubirea învinge atunci când există voință și că prin muncă și implicare poți deveni un exemplu în comunitate. Fiecare dintre aceștia au avut parte de renovări incredibile ale casei care le-au schimbat viitorul și le-au oferit șansa de a simți că binele triumfă. 

Ne pregătim pentru un nou sezon și nu pot să nu mă gândesc că se fac 10 ani de când cunoaștem familii și oameni care ne-au învățat, atât pe noi, cât și pe cei de acasă, foarte multe lucruri. Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul alături de echipa Visuri la cheie, iar renovarea continuă! Vrem să întâlnim și anul acesta oameni care merită cu adevărat o schimbare, așa că nu ezitați să completați formularul de înscriere”, declară Dragoș Bucur înainte de a porni în drumul spre cunoașterea noilor familii.

Citește șiAna Maria Vuzdugan, de la Visuri la cheie, s-a căsătorit cu iubitul ei, pe care-l știe din copilărie

Toți cei care au un vis de împlinit sau care cunosc o familie ce merită ajutorul pot completa formularul de înscriere! Autocarul este pregătit, Dragoș și echipa de arhitecți sunt gata să ofere amintiri de neuitat pentru o viață mai bună... așa că renovările vor începe curând! 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni