• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bogdan de la Ploiești, despre nunta cu Cristina Pucean: „Trebuie să fie cea mai spectaculoasă”

Bogdan de la Ploiești, despre nunta cu Cristina Pucean: „Trebuie să fie cea mai spectaculoasă”

Bogdan de la Ploiești și iubita lui, Cristina Pucean, au fost invitați în emisiunea „La Măruță”, unde au vorbit despre relația lor amoroasă și planurile pentru nuntă. 

Sunt împreună de 9 luni și deja se gândesc să facă pasul cel mare. Interpretul Bogdan de la Ploiești a dat de înțeles că își dorește să o ceară de soție pe Cristina Pucean, dar plănuiește un moment special. 

„Așteptăm momentul acela...cel mai frumos, că nu pot să o cer pe fata asta frumoasă așa, oricum...Să nu-l uite niciodată”, a mărturisit el în platoul La Măruță. 

Cristina a povestit despre gesturile romantice pe care le face iubitul ei cântăreț: „Îmi dăruiește buchete imense de flori, de fiecare dată când are ocazia.”

Bogdan de la Ploiești a recunoscut că multe dintre certurile pe care le-au prezentat pe rețelele sociale au fost, în realitate, o strategie de marketing: 

„Noi chiar ne-am certat pe bune, înaine să lansez eu o piesă. Apoi mi-a venit ideea, am intrat pe un live împreună și am zis „gata, eu o termin cu tine”, și ea la fel: „du-te și fă-ți viața”, bla bla bla...Ei, pe live-ul acela s-au strâns 70.000 de oameni. Le-am zis că vă pun un link cu ea deocheat și de fapt link-ul ducea către piesa mea. Acum mă înțelegi că e marketing? Nu mai facem a doua oară, am făcut-o și noi o dată în viață”, a menționat interpretul de manele. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni