• Emisiuni
  • Survivor România
  • Captivitate și Imunitate. Cele două mize ale Jocurilor din această seară, la Survivor România

Captivitate și Imunitate. Cele două mize ale Jocurilor din această seară, la Survivor România

Captivitate și Imunitate. Cele două mize ale Jocurilor din această seară, la Survivor România

Au crezut în ei și în puterea de a depăși orice provocare și au acceptat să intre în cel mai dur reality show din lume. Au dat totul și au reușit să ajungă la jumătatea competiției. Diseară, de la 20:30, concurenții rămași la Survivor România o iau de la capăt. 

Vor intra, din nou, pe traseu, vor lupta cu fiecare bucată a motivației lor și vor spera că vor mai face încă un pas spre trofeul final. Chiar dacă la final, unul singur va deveni campion, până atunci mai au de luptat în echipă înspre victoriile săptămânale. 
 

După ce spre marea surprindere a colegilor, DOC a părăsit show-ul, Faimoșii vor analiza în această seară decizia luată de telespectatori. Cum era de așteptat, fetele vor admite că se simt mai liniștite, iar Carmen va spune și ce o bucură: ”Sunt fericită că lumea vede realitatea”. Totuși, Kamara va trage un semnal de alarmă: ”Benefic pentru noi era să plece un Războinic”. Nici Ionuț nu este deloc încântat de starea actuală din trib și va recunoaște că preferă să stea departe de toate discuțiile: ”Nu am venit să mă murdăresc în mocirlă”..

Chiar dacă au rămas în formulă completă, Războinicii nu sunt nici ei în liniște deloc. Alin simte că a fost trădat de colegi și va recunoaște că preferă să stea departe de unele activități din trib pentru a nu se mai implica în certuri: ”Nu mai gătesc..”, iar Alexandra Porkolab că totul face parte din noi strategii ale concurentului. Rămâne de văzut cum vor impacta discuțiile starea de spirit din trib. 

Când se vor întoarce pe terenul de joc, concurenții vor afla că îi așteaptă un nou Joc de Captivitate. Oare ce echipă va reuși să se impună de această dată și ce concurent va trece prin emoțiile pe care le-a avut Remus Boroiu săptămâna trecută? 

În doar câteva ore, va avea loc și primul Joc de Imunitate al săptămânii. Oare cine va câștiga și va începe săptămâna cu dreptul? Dar mai ales, cine va face iar nominalizări?  

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni