• PRO TV
  • Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la TV: "Sunt programat să fac o operație"

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la TV: "Sunt programat să fac o operație"

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la TV: "Sunt programat să fac o operație"

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la emisiunea pe care o moderează, întrucât se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Prezentatorul va suferi o intervenție la picior, în urma unui accident suferit în vacanța de vară.

Vestea că prezentatorul va lipsi de la emisiunea "La Măruță" a fost dată chiar de acesta, în cadrul ediției de marți, 10 ianuarie. Operația pe care urmează să o facă este una de ligamente încrucișate rupte, ca urmare a unui accident suferit pe plajă, în vacanța de vară.

Potrivit lui Cătălin Măruță, acesta se afla în vacanță cu familia și se juca cu fiul său, David, când o poziție incorectă a piciorului și un val care l-a lovit din plin a dus la o ruptură a ligamentelor încrucișate.

"Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale, în timpul discuției avute cu Mara Bănică.



Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni