• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce mai face Relu Pănescu, fostul concurent de la Survivor. Pe cine susține din echipa Războinicilor

Ce mai face Relu Pănescu, fostul concurent de la Survivor. Pe cine susține din echipa Războinicilor

Ce mai face Relu Pănescu, fostul concurent de la Survivor. Pe cine susține din echipa Războinicilor

Relu Pănescu, fost concurent în echipa Războinicilor, a câștigat simpatia telespectatorilor odată cu participarea la Survivor România 2022. A trecut deja un an de la aventura sa din Republica Dominicană, dar oamenii îl opresc în continuare pe stradă și fac poze cu fostul războinic. 

Anul trecut, Relu Pănescu a acceptat să participe la cea mai grea competiție de supraviețuire și le-a arătat celor de acasă că poate să facă față celor mai grele provocări sportive. 

Relu a rămas în continuare un fan al Războinicilor, iar în ediția Survivor 2023 îl susține pe Dan Ursa

„Dintre toți participanții sezonului 4, Dan este preferatul meu.Sunt foarte multe asemănări între noi doi, respectiv, vârsta apropiată, asumarea în totalitate vis-a-vis de orice, este foarte determinat, hotărât, neînfricat, natural, empatic, modest, calculat, rezervat, bun orator, nu este prefăcut, nu este fals, nu face alianțe, nu caută cu orice preț sa iasă în evidență, ... ar mai fi multe de spus, cu atât mai mult prin prisma faptului că știu în totalitate tot ceea ce se petrece în cel mai fascinant reality show”, spune Relu Pănescu. 



După participarea la Survivor, Relu Pănescu se menține într-o formă fizică foarte bună. Fostul concurent, în vârstă de 51 de ani, frecventează regulat sala de sport. El este și microbist, iar recent a avut ocazia să-i întâlnească pe Gică Hagi și Gică Popescu, două legende din generația de aur a fotbalului românesc. 

„Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie sentimentul pe care l-am trăit pentru câteva clipe, alături de acești emblematici fotbaliști.Tot respectul, pentru niște profesioniști desăvârșiți, cu un caracter aparte, de-o modestie uimitoare, care m-au lăsat cu gura căscată, încercând să-mi controlez până și respirația pentru a savura din plin fiecare moment, petrecut împreună cu ei”, a scris Relu Pănescu pe pagina sa de socializare. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

Antreprenorul din Arad este la a doua căsătorie. El are două fiice, în vârstă de 4 și de 19 ani.  

Sursă foto: Facebook/ Relu Pănescu 
Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni