• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce se întâmplă în primele săptămâni la Survivor România 2023? Domnul Dan, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Ce se întâmplă în primele săptămâni la Survivor România 2023? Domnul Dan, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Ce se întâmplă în primele săptămâni la Survivor România 2023? Domnul Dan, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Show-ul Survivor România 2023 a început la PRO TV pe 9 ianuarie și se vede în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20.30, iar acum, după primele șase episoade care deja s-au văzut la TV și pe VOYO, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a făcut mai multe declarații.

În exclusivitate pentru PRO TV PLUS, Domnul Dan, așa cum este el cunsocut de o țară întreagă, a afirmat că primele săptămâni sunt cele mai grele pentru concurenți: „Începutul sezonului, primele 3-4 săptămâni, sunt cele mai dure. 18 zile sunt suficiente ca să îți schimbi viața. Asta este situația și cu concurenții de la Survivor. Aceste prime săptămâni sunt la cel mai înalt nivel. Concurenții fac față la superlativ cu ceea ce înseamnă intensitatea show-ului”.

Mai mult decât atât, Daniel Pavel a dezvăluit și că se află în Republica Dominicană alături de iubita lui, Ana. „Ziua de filmare trebuie să înceapă întotdeauna cu o cafea. Fie în compania domnului doctor Teo, fie, mai nou, în acest sezon, iubita mea Ana este, în prima parte a sezonului, venită cu mine. După care ne întâlnim cu echipa și ne facem strategia de lucru”, a spus Domnul Dan.

Întregul interviu poate fi urmărit în materialul video atașat!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni