Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023

Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023

În Semifinala Survivor România 2023, de marți, 23 mai, concurenta Alexandra Ciomag părăsește definitiv competiția.

După aproape cinci luni petrecute pe insula din Republica Dominicană, unde a reușit să se adaptaeze condițiilor extreme, concurenta Alexandra Ciomag a părăsit definitiv competiția Survivor România 2023.

Astfel, în Finala de miercuri, 25 mai, intră Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Cei trei continuă bătălia până la capăt și intră în cea mai intensă cursă spre marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În urma voturilor din partea publicului, prezentatorul Daniel Pavel a rostit numele Alexandrei Ciomag, fosta Războinică care a reușit să ajungă până la acest nivel la Survivor România 2023.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige...”, a spus Alexandra Ciomag înainte de a-și lua foștii colegi în brațe.

De asemenea, Alexandra Ciomag a mărturisit că venirea sa în Republica Dominicană, la Survivor 2023, a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige...”

Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă abționez și mai  tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a mai spus fosta Războinică.


Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni