Cine sunt cei 12 FAIMOȘI de la SURVIVOR România 2023

Cine sunt cei 12 FAIMOȘI de la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon!

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 au fost dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire”, care s-a văzut LIVE și în exclusivitate pe VOYO.

Numele primului FAIMOS de la SURVIVOR România 2023 care a fost dezvăluit pe VOYO este Carmen Grebenișan, una dintre cele mai frumoase, iubite și cunoscute influencerițe din țara noastră.

Apoi, în scenă au mai intrat, rând pe rând, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin și Remus Boroiu. Sportivi, actori, cântăreți, toți fac parte din echipa FAIMOȘILOR și speră să pună mâna pe marele premiu de la SURVIVOR România 2023!

Ei sunt cei 12 FAIMOȘI de la SURVIVOR România 2023

Cel de-al șaptelea nume rostit de Domnu' Dan a fost cel al frumoasei Bianca Patrichi, în vârstă de 33 de ani, care este dansatoare și coregrafă. Iar apoi alte nume grele și-au făcut apariția pe VOYO și vor participa la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR: DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă!

Toate aceste vedete formează echipa FAIMOȘILOR în cea mai așteptată emisiunea din 2023: SURVIVOR România.

Emisiune sponsorizată de Vodafone.

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni