• Emisiuni
  • Survivor România
  • Crezi că ai ceea ce îți trebuie pentru cel mai puternic format din lume? E momentul să te înscrii la Survivor România 2023!

Crezi că ai ceea ce îți trebuie pentru cel mai puternic format din lume? E momentul să te înscrii la Survivor România 2023!

Crezi că ai ceea ce îți trebuie pentru cel mai puternic format din lume? E momentul să te înscrii la Survivor România 2023!

Ți-ai început anul urmărind sezonul de Survivor și te-ai gândit că tu ai fi putut duce la capăt mai bine provocările dificile la care erau supuși concurenții celor două triburi? Ai avut măcar o dată în minte că și tu poți rezista departe de casă, în cele mai dure condiții și poți ridica trofeul deasupra capului? Atunci acum este momentul tău.

 

Un format care te scoate din zona de confort. Un show care este trăit cu sufletul la gură de către toți telespectatorii. O emisiune așteptată. Și o șansă dorită de mii de oameni. Survivor România este gata să descopere curajoșii unui nou sezon, înscrierile sunt în toi.

Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este tot mai aproape de revenire. Până la noul sezon, curajoșii care vor lua startul sunt așteptați la casting, după ce vor completa formularul disponibil pe site: survivor.protv.ro.


Națiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare și suflet mare a venit momentul să-ți spun: e cu acum sau niciodată! Dacă vrei să convertești adrenalina unică de spectator în șansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis. Aplică AICI pe survivor.protv.ro, că ne vedem ACOLO, la Survivor România”, declară Daniel Pavel, prezentatorul celui mai puternic format din lume.  

Șansa ta este acum. Completează formularul de înscriere și mergi până la capăt în ocazia de a face parte din Survivor România 2023.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni