Crina Abrudan, din tribul Faimoșilor, a fost eliminată de la Survivor!

Crina Abrudan, din tribul Faimoșilor, a fost eliminată de la Survivor!

S-a mai încheiat o săptămână dificilă la Survivor România, una în care Războinicii au reușit să înșire victoriile și să-i lase în urmă pe Faimoși.

O săptămână în care concurenții au avut de luptat și mai mult, având jocuri de Recompensă, pe lângă cele deja cunoscute de Imunitate și Comunicare. O săptămână care s-a încheiat cu o nouă eliminare, aseară, pe PRO TV. Pentru cei rămași, imprevizibilul și neașteptatul pregătesc noi surprize. 

Ieri, jocul pentru Comunicare a început cu o surpriză dulce din partea lui Daniel Pavel care le-a oferit bomboane de ciocolată, dar și o veste care i-a încărcat cu emoție și lacrimi: câștigătorii au avut șansa de a vorbi cu o femeie iubită din viața lor, telefonic. Cei care au reușit să se impună au fost, încă o dată, Războinicii. Iar aceștia au avut parte de o bucurie incredibilă, auzindu-și soțiile, iubitele sau mamele. 

Dacă pentru unii a fost bucurie, pentru ceilalți a fost tristețe. Faimoșii s-au întors în sala de Consiliu pentru a vedea cine va pleca acasă. Carmen Grebenișan, Crina Abrudan, DOC și Ada Dumitru erau cei care se aflau în pericol, însă pe lângă această teamă, tribul a profitat de moment pentru a discuta și conflictele care-i apasă. 

Cea pentru care flacăra s-a stins este Crina Abrudan, chiar concurenta care a intrat cel mai târziu în show dintre cei nominalizați. Înainte de a pleca, aceasta a spus: ”Nu am niciun regret, am venit strict pentru mine. Nu am venit să demonstrez ceva cuiva. Am venit pentru că urmăream formatul de mult și-mi doream să ajung aici. Nu știu dacă este devreme să plec, doar Universul știe și a decis ce este mai bine pentru mine”. 

Anunțul final al serii a fost oferit de către Daniel Pavel care le-a arătat două simboluri, unul albastru și unul roșu: ”Aceste două simboluri fac parte integrantă din viețile voastre. Vor fi ascunse în insulele voastre. Voi trebuie să le căutați, iar cel care găsește simbolul, să-l păstreze, fără să spună tribului că l-a găsit. Importanța lor este colosală, schimbă foarte mult din dinamica”. Despre ce este vorba, vom afla în următoarele ediții. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni