• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cum a reacționat Carmen Grebenișan în momentul în care și-a revăzut soțul la aeroport, după întoarcerea de la Survivor

Cum a reacționat Carmen Grebenișan în momentul în care și-a revăzut soțul la aeroport, după întoarcerea de la Survivor

Survivor România 2023 este unul dintre cele mai puternice show-uri de supraviețuire din întreaga lume, care pune la încercare atât limitele fizice ale concurenților, cât și puterea lor de adaptabilitate la condiții nefavorabile. Timp de 5 luni, 24 de concurenți împărțiți în două triburi s-au luptat atât în probe, cât și în strategii pentru ca unul dintre ei să obțină Marele Premiu în valoare de 100.000 de euro. În finala care a avut loc miercuri, 24 mai 2023, la PROTV, Dan Ursa a fost cel care a primit cele mai multe voturi din partea publicului și a ieșit învingător! 

În Finală, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa au fost cei trei supraviețuitori care s-au întrecut în probe dificile pe traseu pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Deși au dat tot ce au avut mai bun, în prima etapă a voturilor din partea publicului, Fosta Faimoasă  a fost eliminată din concurs. 

Deși nu a câștigat competiția, Carmen Grebenișan s-a întors în România cu zâmbetul pe buze! Vedeta a fost așteptată la aeroport de soțul ei, Alex Militaru, de buna sa prietenă - Alina Ceușan, dar și de alți membri ai familiei. Într-un interviu oferit „la cald”, creatoarea de conținut ne-a oferit primele declarații de după revederea cu cei dragi:

„Nu am un cuvânt, nu există un termen care să exprime ce simt eu acum. Sunt foarte copleșită și nu conștientizez că sunt aici. Am impresia că o să se termine și că o să ne zică să mergem în baracă, apoi la traseu.. Cel mai tare îmi doresc să ajung acasă și să îmi miros casa. Atunci când am ajuns în camera de hotel, după ce am ieșit din concurs, mi-am mirosit hainele”, a spus Carmen. 

VEZI REACȚIA LUI CARMEN GREBENIȘAN ȘI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni