• PRO TV
  • Cum îl așteaptă Jennifer Lopez pe Ben Affleck în dormitor. Diva latino, imagini incendiare în lenjerie intimă

Cum îl așteaptă Jennifer Lopez pe Ben Affleck în dormitor. Diva latino, imagini incendiare în lenjerie intimă

Cum îl așteaptă Jennifer Lopez pe Ben Affleck în dormitor. Diva latino, imagini incendiare în lenjerie intimă

Jennifer Lopez le-a arătat și fanilor o parte din ceea ce vede Ben Affleck în dormitor :) Diva latino și-a lansat noua colecție de lenjerie intimă, iar imaginile de promovare sunt spectaculoase.

J Lo și-a încântat fanii, făcând pe modelul pentru noua ei colecție de lenjerie intimă în colaborare cu Intimissimi. Artista a pozat în mai multe outfituri, etalandu-și silueta voluptoasă și sexy.

Fanii au fost încântați de forma vedetei:

“Tu nu mai îmbătrânești?”

“Frumusețe fără vârstă”.

Un fan nu a recunoscut-o din prima: “Pentru o clipa, în prima poza, am crezut că e Melania Trump”.


În prezent, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în căutarea casei visurilor lor. Tocmai au spus pas unei proprietăti de 34 de milioane de dolari, dar au pus ochii pe una de 64 de milioane, care are 8 dormitoare, 11 băi, sală de gimnastică, sală de jocuri, sală media, piscină, spa și o priveliște spectaculoasă. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Paparazzii i-au surprins în vreme ce inspectau proprietatea uriașă.

Bennifer”, așa cum sunt alintați de tabloide, sunt mai hotărați ca niciodată să facă relația lor să meargă. Ca să își demonstreze devotamentul și iubirea, cei doi și-au făcut tatuaje, pe care le-au arătat și fanilor cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Tatuajul lui J Lo pare să arate un simbol al infinitului, pe ale cărui bucle apar scrise numele lor. Cu această ocazie, fanii i-au putut admira și abdomenul super tonifat. Săgeata lui Cupidon străbate simbolul infinitului.

Tatuajul lui Ben Affleck, deși diferit, simblolizeaza același lucru. Acesta înfățișează două săgeți încrucișate care par a fi legate cu o sfoară, iar inițialele cuplului sunt desenate între săgeți.

Diva latino spunea într-un interviu pentru Vogue că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni