Daniel Pavel, dezvăluiri sincere după trei luni de Survivor: „Îmi e dor de familie”

Prezentatorul Survivor România 2023 a venit cu un nou set de răspunsuri după o săptămâna încărcată în jungla din Dominicană!

Survivor România este o provocare pe care nu mulți o pot duce la bun sfârșit. Războinicii și Faimoșii luptă cu toate forțele în fiecare săptămână, ediție cu ediție, pentru hrană, resurse, integritatea grupului, dar și pentru comunicare. Printre cei care duc dorul de casă se află și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii fenomen.

„Cel mai dor îmi e să îmi strâng băiatul în brațe. E clasa a 12-a la liceul francez din Viena, are examenele de final, se îndreaptă către construcția unei cariere extraordinare și sper să pot ajunge cât mai repede langă el, acasă. Îmi e dor de tata, îmi e dor de familia de la București”, a mărturisit Daniel Pavel.

Când a plecat în Republica Dominicană, Daniel Pavel a uitat un lucru foarte important acasă, în București, și anume încărcătorul de la laptop. De ce este atât de valoros? Ei bine, prezentatorul scrie o carte!

„Și da, am uitat să iau ceva de la București. Am uitat să îmi iau încărcător la laptop șia stfel nu pot să îmi termin cartea la care lucrez. Este chiar o problemă reală și sper să se rezolve în curând”, a mai spus el.

Daniel Pavel a vorbit, de asemenea, și despre provocarea de a petrece o noape în trib, alături de Faimoși sau Războinici.

„Ar fi extraordinar! Mi-aș dori foarte mult și poate cândva vom duce acțiunea Survivor România și către această zonă, însă contextualizarea ar fi următoarea: ar trebui să lupt și pe traseu, deci ar trebui săintru puțin în atmosferă ca să pot merita locul acolo”, a mai spus Daniel Pavel.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni