Daria Chiper este prima concurentă eliminată din echipa Războinicilor, la Survivor România!

Daria Chiper este prima concurentă eliminată din echipa Războinicilor, la Survivor România!

Un început de săptămână încărcat de emoție, de vești neașteptate și de răsturnări de situație. Este Survivor România și este cel mai puternic sezon de până la acest moment. După ce duminică, Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției, a avut loc un joc tribal încheiat cu trei concurenți reveniți în echipe și cu un consiliu șocant, aseară, Alexandra a fost nevoită să facă o alegere. 

Fără să stea pe gânduri prea multă vreme, mezina a ales-o pe Daria să îi fie aproape în Exil și să îi devină oponentă într-un joc încărcat de miza puternică: pierzătoarea pleca direct acasă. Daria Chiper a devenit astfel prima Războinică eliminată și va lua drumul spre țară, în timp ce Alexandra a devenit membră a tribului. 

Seara a continuat cu un joc important: cel pentru provizii. Încărcați de energia primei victorii obținute miercurea trecută, Faimoșii au demonstrat o forță incredibilă și au continuat seria victoriilor. Așa că s-au întors pe insulă cu un coș bogat de orez, ulei și cartofi, dar și cu o energie mare după aceste zile. Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obținută a fost Sebastian Dobrincu care s-a accidentat și se află sub supraveghere medicală. 

Ediția de aseară a emisiunii a înregistrat, în intervalul orar 20:28 – 23:23, 8.3 puncte de rating și 24.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În minutul de aur, de la ora 20:48, aproape 2.3 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți. 

O nouă zi, noi provocări pentru concurenți! În această seară, pe membrii celor două triburi îi așteaptă o importantă confruntare: cea care va stabili ce echipă va scăpa fără emoția nominalizării și care vor fi cei care vor ajunge la votul telespectatorilor. 

Să fie vremea celei de-a treia victorii consecutive pentru Faimoși și prima săptămână fără eliminare pentru ei sau să vină momentul revenirii pentru Războinicii însetați de victorie și de dorința de a nu mai pierde pe cineva din trib? 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni