• Emisiuni
  • MasterChef
  • Diseară, concurenții MasterChef se vor lupta în semifinală! „Nicio emoție nu a rămas netrăită”

Diseară, concurenții MasterChef se vor lupta în semifinală! „Nicio emoție nu a rămas netrăită”

Diseară, concurenții MasterChef se vor lupta în semifinală! „Nicio emoție nu a rămas netrăită”

Patru concurenți. Un singur câștigător. Totul se decide săptămâna aceasta! Ultimele 2 bătălii pentru titlul suprem: Semifinala și Finala MasterChef – astăzi și joi, de la 21:30, la PRO TV.

„Am început această călătorie cu multe săptămâni în urmă și am fost martorii a multor întâmplări și transformări de-a lungul timpului. V-am văzut cum v-ați ridicat după fiecare cădere sau cum ați cedat presiunii. Nicio emoție nu a rămas netrăită! Suntem conștienți că a fost o perioadă extrem de grea pentru voi, că ați făcut eforturi mari să ajungeți până aici, că v-ați neglijat familia, prietenii – toate ca să dați curs pasiunii și să vă testați limitele și abilitățile în bucătăria MasterChef”, le vor spune chefii concurenților, în această seară.

Pe cei patru bucătari amatori ajunși în semifinală îi așteaptă o surpriză emoționantă, chiar înainte de prima probă a serii. „Nu știu dacă am cuvinte pentru momentul ăsta. Efectiv am simțit că mi se scurg picioarele”, „E un vis. Nu pot să cred că se întâmplă asta la MasterChef” – ce-i va determina să afirme asta, aflăm în doar câteva ore.

Finala este la doar un pas, iar chefii vor urmări fiecare mișcare pe care concurenții o vor face în timpul probelor. „Asta nu e farfurie de marea finală. Mai aveți 28 de minute și vreau să văd altă farfurie!”, îi va spune chef Hadad unuia dintre ei. „E frustrat că m-am chinuit psihic toată proba”, va răspunde concurentul. 

Cum se vor descurca concurenții și cine va ajunge în finala MasterChef aflăm astăzi, de la 21:30. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni