• Emisiuni
  • Survivor România
  • Domnu Dan, anunț uriaș! Ce îi așteaptă pe concurenții Survivor România 2023 în săptămâna unificării triburilor

Domnu Dan, anunț uriaș! Ce îi așteaptă pe concurenții Survivor România 2023 în săptămâna unificării triburilor

Miercuri seara, la Survivor România 2023, consiliul de eliminare a fost marcat de mai multe moment cruciale.

În primul rând, s-a deschis votul general, apoi în consiliu au apărut cei patru foști concurenți de la Survivor România  - Zannidache, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac - apoi Daniel Pavel a anunțat că urmează unificarea triburilor.

Acum, în cadrul unui interviu exclusiv, Domnu Dan ne vorbește mai larg despre toate aceste momente și ne explică de ce toți fanii Survivor ar trebui să urmărească edițiile de săptămâna viitoare, difuzate la PRO TV și pe VOYO.

Echipa a pregătit în detaliu toate aceste momente... Vă dați seama câtă logistică s-a pus în mișcare pentru ca acești patru eroi să se întoarcă... Așa că vă spun: nu ratați interacțiunile dintre ei pe trasee - s-au provocat și au acceptat provocarea! - dintre ei și triburi și, mai ales, reacțiile concurenților noștri, din actuala garnitură de Survivor România, la ce primesc ca sfaturi și încurajări. Și apoi, nu vreți să-i vedeți ferchezuiți și frumoși și chipeși - și pe ei și pe ele? Asta e săptămâna unificării, plus multe altele!”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni