• PRO TV
  • Dragos Bucurenci, supravietuitor in Africa. Ce a declarat prezentatorul tv in cel mai recent interviu

Dragos Bucurenci, supravietuitor in Africa. Ce a declarat prezentatorul tv in cel mai recent interviu

Dragos Bucurenci, supravietuitor in Africa. Ce a declarat prezentatorul tv in cel mai recent interviu

Corina Caragea a realizat un interviu cu Dragos Bucurenci, prezentatorul emisiunii "Supravietuitorul". Mai jos sunt cateva lucruri interesante despre experienta petrecuta in Africa, momentul in care el a fost un "supravietuitor".

- Filmarile pentru emisiune au fost un test de supravietuire pentru concurenti, dar si pentru tine? Ai avut si tu propriile limite depasite?

- "A fost, cu siguranta, o experienta foarte dificila, dar nu chiar un „test de supravietuire”, pentru ca, spre deosebire de concurenti, noi aveam un acoperis deasupra capului în timpul noptii, un dus cu apa calda si o cantina cu mancare gatita. Pentru mine a fost o experienta care mi-a reamintit ca ceea ce noi numim indeobste “confort” ; este mult peste ceea ce avem, cu adevarat nevoie, ca sa ne simțim bine. Eu m-am simtit excelent in timpul celor doua luni petrecute in Filipine, desi conditiile nu semanau cu vacantele cu care m-am obisnuit in anii din urma." 

- Esti obisnuit cu miscarea, cu riscul, esti un bun comunicator, un explorator, un curajos, ai avut totusi in Filipine un moment care te-a speriat, te-a facut sa te gandesti ca vrei inapoi acasa?

- "Nu. Nu m-am gandit niciun moment ca vreau inapoi acasa."

- Ce ti-a trecut prin cap in momentul in care ai primit propunerea de a prezenta show-ul Supravietuitorul?

- "A fost un iures de ganduri si de sentimente. In primul moment m-am gandit ca a meritat sa astept. M-am gandit imediat la toate proiectele pe care trebuie sa le aman sau sa le anulez ca sa fac loc acestei noi provocari in viata mea. Si desi nu mi-era inca deloc clar cum am sa reusesc sa fac asta, pentru ca propunerea PROTV a venit foarte din scurt, am stiut din primul moment ca trebuie s-o fac, pentru ca va merita."

- Ai simtit intr-un moment din viata ta ca esti un supravietuitor? O situatie limita, un moment – cheie?

- "Cred ca toata generatia mea se poate considera o supravietuitoare a dictaturii comuniste. Vietile noastre ar fi aratat cu totul si cu totul altfel daca in 1989 cateva mii de tineri romani nu ar fi iesit in strada si nu ar fi platit cu vietile lor libertatea noastra. In fiecare decembrie, ma gandesc cat de norocosi suntem ca am supravietuit acestui cosmar."

Citeste aici continuarea articolului!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni