• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au câștigat prima Imunitate a săptămânii, însă lupta continuă astăzi, de la 20:30, la Survivor România

Faimoșii au câștigat prima Imunitate a săptămânii, însă lupta continuă astăzi, de la 20:30, la Survivor România

Faimoșii au câștigat prima Imunitate a săptămânii, însă lupta continuă astăzi, de la 20:30, la Survivor România

Mâncarea puțină. Imunitatea câștigată. Pierderile suferite. Nominalizările făcute. Toate sunt doar câteva dintre motivele care pot aprinde scântei în triburi în aceste zile. Într-o perioadă în care lupta pentru rămânerea în competiție este tot mai puternică, Faimoșii și Războinicii au demonstrat aseară că victoriile nu sunt suficiente pentru menținerea unității și a liniștii. De la 20:30, Daniel Pavel va da fluierul de start într-o nouă confruntare! 

Extrem de motivați și dornici să reușească o săptămână perfectă, Faimoșii au câștigat aseară prima Imunitate a săptămânii. Într-un joc extrem de puternic, încărcat de mici accidentări, membrii tribului roșu au obținut o victorie confortabilă, trimițându-i pe Războinici la Jocul pentru Imunitate personală. Acolo, Lucianna și Alin au avut câștig de cauză și și-au asigurat rămânerea în joc. 

La Consiliul de Nominalizare, conflictele au mocnit la fiecare pas. Până ca Daniel Pavel să-i invite pe concurenți să facă nominalizările, concurenții au încercat să-și facă dreptate în lucrurile care i-au deranjat. Apoi, voturile au fost surprinzătoare, așa că nominalizările sunt Robert Moscalu, Eduard Gogulescu și Alexandra Ciomag. Aceștia vor intra la decizia celor de acasă în această seară.  

În doar câteva ore va începe o nouă ediție, iar atmosfera se anunță mai conflictuală ca niciodată. ”Mi s-a părut că DOC a fost împușcat din toate părțile”, va spune una dintre Faimoase după ce vor reveni în trib. În ciuda acestei declarații, DOC va continua seria discuțiilor în contradictoriu cu ai săi colegi. ”Lasă lumea să vorbească”, îi va cere unul dintre colegi. Se vor rezolva oare certurile și vor reuși să se remonteze pentru joc? 

Nici la Războinici nu este deloc liniște! Se pare că înfrângerea de ieri și Consiliul de Nominalizare a scos la iveală unele probleme ascunse între membrii echipei. ”Nu știu cine se crede ea aici” sau ”A fost egoistă de când a intrat”, vor fi câteva dintre comentariile colegilor despre una dintre fete. Sunt Războinicii pregătiți să lase totul deoparte și să câștige al doilea Joc de Imunitate?

Cine va găsi rețeta perfectă pentru a uita de certuri și a câștiga Imunitatea? Cine va ajunge la nominalizări și va trăi emoția după ce Daniel Pavel va anunța deschiderea liniilor de vot? Aflăm în această seară!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni