• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au învins în lupta pentru Imunitate, iar în această seară un Războinic va părăsi competiția Survivor România!

Faimoșii au învins în lupta pentru Imunitate, iar în această seară un Războinic va părăsi competiția Survivor România!

Faimoșii au învins în lupta pentru Imunitate, iar în această seară un Războinic va părăsi competiția Survivor România!

Cea de-a treia săptămână a celui mai puternic reality show din România a ajuns aseară la jocul care schimbă întregul curs al vieții unui trib: cel pentru imunitate. Motivați de dorința de a nu mai pierde niciun coechipier, Faimoșii și Războinicii au intrat pe traseu cu un singur gând: să dea totul! Și asta au făcut într-un joc încheiat cu scorul de 10 la 6. 

Bianca Patrichi a reușit aseară să aducă punctul victorios, iar DOC a fost cel care a câștigat totemul Imunității pentru echipa Faimoșilor care a asistat pentru a doua săptămână la rând, în liniște, la Consiliul de Nominalizare. De cealaltă parte, Războinicii s-au văzut nevoiți să admită o nouă înfrângere, una care îi va lăsa în această seară fără un membru al tribului. 

După ce Alexandra Porkolab și Alin Chirilă au câștigat Imunitatea Personală, la Consiliu a fost vremea voturilor. Andrei Neagu a fost opțiunea generală a echipei pentru a ajunge la decizia celor de acasă, în timp ce Codruța Began și Răzvan Danciu au fost propuși de către colegii cu Imunitate. 

În această seară, de la 20:30, emisiunea revine și este vremea să vedem cum arată atmosfera în tribul Războinicilor după ce au pierdut iar. ”Mă așteptam să fiu nominalizată din nou”, va admite Codruța înainte de a porni un adevărat conflict cu restul colegilor de echipă. Ce îi reproșează aceștia și cum se va încheia totul, descoperim în câteva ore. 

Andrei. Codruța. Răzvan. Pentru cine se va stinge flacăra și va păși pe drumul spre casă? Cine poate continua să lupte în următoarele etape ale competiției? Totodată, ce echipă va învinge în lupta pentru Recompensă? Sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul diseară. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, o nouă ediție a celui mai puternic sezon SURVIVOR România! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni